Vieme, ktorý operátor vám dá roaming v paušále

Aj vy súhlasíte s tvrdením, že 12 centov za minútu, SMS či MB, nech sa nachádzate kdekoľvek v EÚ, je cena, ktorej sa len ťažko odoláva?

Aj vy súhlasíte s tvrdením, že 12 centov za minútu, SMS či MB, nech sa nachádzate kdekoľvek v EÚ,  je cena, ktorej sa len ťažko odoláva? S Orangeom za takéto ceny „ako doma“ môžete komunikovať v rámci celej EÚ aj bez toho, aby ste si museli aktivovať niektorý z roamingových balíkov. Orange totiž ako prvý operátor na našom trhu zahrnul roaming priamo do vybraných paušálov, ktoré sú súčasťou bežnej ponuky.

Vedeli ste, že až 60 % zákazníkov Orangeu, ktorí využívajú roaming, má aktivovaný niektorý z výhodných roamingových balíkov? Rastúci záujem o tieto balíčky potvrdzuje, že výhodný mesačný poplatok za roamingový balíček je dobrá investícia, ktorá sa vám vráti, keďže môžete v celej EÚ komunikovať za ceny ako doma a ktorá navyše pokrýva už aj cestovné poistenie.

Roaming zahrnutý priamo v paušále

Ak chcete aj v zahraničí komunikovať za ceny ako doma, čiže 12 centov za minútu, SMS či megabajt, dobrá správa je, že u vybraných paušálov Orangeu teraz za roamingový balík už nemusíte platiť nič navyše. Ten je už zahrnutý už priamo v paušále za nezmenený mesačný poplatok. Stačí si vybrať ten správny.

S paušálom Kengura 30 € dostanete okrem nekonečných  volaní do všetkých sietí na Slovensku, 100 SMS či MMS a ďalších výhod už aj roamingový balíček Moja Európa, ktorý umožňuje volať a posielať správy za 12 centov nielen v rámci celej EU, ale už aj vrátane Chorvátska, ktoré sa členom EÚ stane od júla. S paušálom Panter 40 € okrem výhodných volaní a správ získate v roamingu aj dáta za cenu 12 centov za megabajt a ďalšie výhody ako neobmedzené volania a správy v rámci Slovenska, 3000 MB dát a TV v mobile. A ako bonus s oboma paušálmi automaticky získate aj cestovné poistenie. Takže, okrem výhodných volaní, posielania správ a surfovania na internete získate bonus cestovného poistenia, ktorého súčasťou je poistenie liečebných nákladov, poistenie zodpovednosti za škodu, úrazové poistenie, poistenie batožiny a asistenčné služby do krajín EÚ, Švajčiarska, Chorvátska s poistným krytím až do 40 000 eur.

Ušetrite na volaniach z Chorvátska už teraz

Ak vaše dovolenkové cesty smerujú do Chorvátska, máme pre vás ešte jednu dobrú správu. Hoci táto prímorská krajina do EÚ vstúpi až 1. júla, vďaka Orangeu už celý jún môžete komunikáciu od slovenského mora užívať za ceny ako doma, čiže za 12 centov za minútu či SMS. Nemusíte meniť SIM kartu, jednoducho si stačí aktivovať balík Moja Európa, ktorého cena je 2,99 eur, odoslaním SMS v tvare ANO na číslo 615. Ten si môžete aktivovať ku ktorémukoľvek paušálu, pokiaľ ho už paušál neobsahuje. Následne si môžete užívať komunikáciu z Chorvátska za ceny, ktoré sú o viac ako 90 % nižšie, ako tie, za ktoré sa dalo z Chorvátska dovolať doteraz.

Viac sa dozviete aj na http://www.orange.sk/web/prevas/doplnok/roamingove_hovory.html

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.