Zákazníci Orange pomohli deťom tisíckami eur

Zákazníci Orangeu odovzdávali mobily a pomáhali. Za tri mesiace priniesli na predajné miesta spolu 8 801 starých telefónov, vďaka čomu občianske združenie Návrat získalo od Orangeu takmer 9-tisíc eur.

Zákazníci Orangeu odovzdávali mobily a pomáhali. Za tri mesiace priniesli na predajné miesta spolu 8 801 starých telefónov, vďaka čomu občianske združenie Návrat získalo od Orangeu takmer 9-tisíc eur.

Orange uzavrel prvé kolo súťaže „Vymeňte mobil za pomoc deťom a vyhrajte“. Za každý odovzdaný mobil, ktorých zákazníci počas trvania súťaže doniesli presne 8 801 kusov, venoval Orange občianskemu združeniu Návrat 1 euro. Na pomoc opusteným deťom tak putuje takmer 9-tisíc eur.

„Tento mimoriadny finančný dar plánujeme využiť na stabilizáciu služieb Centra Návrat v Žiline. V tomto regióne poskytujeme širokú paletu odborných a terapeutických služieb ročne pre 240 rodín, ktoré prijali opustené deti. Preto sa so službami pre rodiny s deťmi plánujeme presťahovať do vhodnejších priestorov,“ hovorí o použití darovaných prostriedkov Marek Roháček, riaditeľ občianskeho združenia Návrat.

Okrem pomoci deťom a skvalitnenia životného prostredia mali zákazníci, ktorí sa do súťaže zapojili, každý mesiac šancu vyhrať jeden z 20 mobilných telefónov Samsung Galaxy III mini. Počas troch mesiacov tak Orange vyžreboval spolu 60 zákazníkov, ktorí získali nový mobil.

Pre veľký úspech tohto konceptu a pozitívne ohlasy zo strany zákazníkov Orange v  zbierke mobilov na svojich predajných miestach pokračuje aj v nasledujúcich mesiacoch - od júna až do konca septembra. Každý mesiac pritom odmení 30 zákazníkov, ktorí sa zapoja, smartfónom Samsung Ace. Tentoraz poputuje 1 euro za každý odovzdaný mobilný telefón na podporu autistického centra Andreas.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.