Zákazníci Orange pomohli deťom tisíckami eur

Zákazníci Orangeu odovzdávali mobily a pomáhali. Za tri mesiace priniesli na predajné miesta spolu 8 801 starých telefónov, vďaka čomu občianske združenie Návrat získalo od Orangeu takmer 9-tisíc eur.

Zákazníci Orangeu odovzdávali mobily a pomáhali. Za tri mesiace priniesli na predajné miesta spolu 8 801 starých telefónov, vďaka čomu občianske združenie Návrat získalo od Orangeu takmer 9-tisíc eur.

Orange uzavrel prvé kolo súťaže „Vymeňte mobil za pomoc deťom a vyhrajte“. Za každý odovzdaný mobil, ktorých zákazníci počas trvania súťaže doniesli presne 8 801 kusov, venoval Orange občianskemu združeniu Návrat 1 euro. Na pomoc opusteným deťom tak putuje takmer 9-tisíc eur.

„Tento mimoriadny finančný dar plánujeme využiť na stabilizáciu služieb Centra Návrat v Žiline. V tomto regióne poskytujeme širokú paletu odborných a terapeutických služieb ročne pre 240 rodín, ktoré prijali opustené deti. Preto sa so službami pre rodiny s deťmi plánujeme presťahovať do vhodnejších priestorov,“ hovorí o použití darovaných prostriedkov Marek Roháček, riaditeľ občianskeho združenia Návrat.

Okrem pomoci deťom a skvalitnenia životného prostredia mali zákazníci, ktorí sa do súťaže zapojili, každý mesiac šancu vyhrať jeden z 20 mobilných telefónov Samsung Galaxy III mini. Počas troch mesiacov tak Orange vyžreboval spolu 60 zákazníkov, ktorí získali nový mobil.

Pre veľký úspech tohto konceptu a pozitívne ohlasy zo strany zákazníkov Orange v  zbierke mobilov na svojich predajných miestach pokračuje aj v nasledujúcich mesiacoch - od júna až do konca septembra. Každý mesiac pritom odmení 30 zákazníkov, ktorí sa zapoja, smartfónom Samsung Ace. Tentoraz poputuje 1 euro za každý odovzdaný mobilný telefón na podporu autistického centra Andreas.

Workshop Inštitútu Ronalda Coasa na EU v Bratislave

V týždni od 10. – 14. decembra 2018 sa v Aule EU v Bratislave koná Ronald Coase Institute Workshop o inštitucionálnej ekonómii.

Stavbárska olympiáda 2018/19 vás očakáva

Pozor, zmena domény - www.stavbarskaolympiada.com

Diplomacia v praxi – unikát, ktorý funguje dodnes

BRATISLAVA 12. december 2018 – V roku 2004 sa na Ekonomickej univerzite v Bratislave začal vyučovať predmet Diplomacia v praxi.

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit