Zákazníci Orange pomohli deťom tisíckami eur

Zákazníci Orangeu odovzdávali mobily a pomáhali. Za tri mesiace priniesli na predajné miesta spolu 8 801 starých telefónov, vďaka čomu občianske združenie Návrat získalo od Orangeu takmer 9-tisíc eur.

Zákazníci Orangeu odovzdávali mobily a pomáhali. Za tri mesiace priniesli na predajné miesta spolu 8 801 starých telefónov, vďaka čomu občianske združenie Návrat získalo od Orangeu takmer 9-tisíc eur.

Orange uzavrel prvé kolo súťaže „Vymeňte mobil za pomoc deťom a vyhrajte“. Za každý odovzdaný mobil, ktorých zákazníci počas trvania súťaže doniesli presne 8 801 kusov, venoval Orange občianskemu združeniu Návrat 1 euro. Na pomoc opusteným deťom tak putuje takmer 9-tisíc eur.

„Tento mimoriadny finančný dar plánujeme využiť na stabilizáciu služieb Centra Návrat v Žiline. V tomto regióne poskytujeme širokú paletu odborných a terapeutických služieb ročne pre 240 rodín, ktoré prijali opustené deti. Preto sa so službami pre rodiny s deťmi plánujeme presťahovať do vhodnejších priestorov,“ hovorí o použití darovaných prostriedkov Marek Roháček, riaditeľ občianskeho združenia Návrat.

Okrem pomoci deťom a skvalitnenia životného prostredia mali zákazníci, ktorí sa do súťaže zapojili, každý mesiac šancu vyhrať jeden z 20 mobilných telefónov Samsung Galaxy III mini. Počas troch mesiacov tak Orange vyžreboval spolu 60 zákazníkov, ktorí získali nový mobil.

Pre veľký úspech tohto konceptu a pozitívne ohlasy zo strany zákazníkov Orange v  zbierke mobilov na svojich predajných miestach pokračuje aj v nasledujúcich mesiacoch - od júna až do konca septembra. Každý mesiac pritom odmení 30 zákazníkov, ktorí sa zapoja, smartfónom Samsung Ace. Tentoraz poputuje 1 euro za každý odovzdaný mobilný telefón na podporu autistického centra Andreas.

Košická Klinika detí a dorastu je opäť krajšia

Oddelenie pre najmenších vynovili za rekordných sedem dní.

Aká je skutočná pravda o Partners Group Sk?

Na fórach nájdete rôzne komentáre na adresu finančných sprostredkovateľov z Partners Group Sk. Ktoré sú a ktoré nie sú pravdivé?

Desať obľúbených multistop zájazdov do celého sveta

Sú poznávacie zájazdy vaša srdcovka? Zažite dva alebo tri počas jednej cesty.

Zdravý životný štýl - dá sa v dnešnej dobe udržať?

Zdravý životný štýl, krásne telo, svieža pokožka, žiadne vrásky a pevné zdravie. Je možné docieliť to aj v súčasnom rýchlom svete?