Vieme ako si maximálne užiť sledovanie Wimbledonu!

K tenisovému Wimbledonu vám Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké prináša fantastickú ponuku LIVE stávok a zároveň možnosť „chatovať“ si s priateľmi.

K tenisovému Wimbledonu vám Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké prináša fantastickú ponuku LIVE stávok a zároveň možnosť „chatovať“ si s priateľmi. Okrem základných podujatí na vás čaká aj najširšia ponuka odvodených stávok.

Na svoje tikety si môžete vybrať k jednému zápasu až z 30 rôznych možností, čo predstavuje vyše 80 tipov na jedno podujatie! Nechýbajú rozmanité stávky na sety, gemy, tajbrejky, dvojchyby, či na esá, ktoré na wimbledonskej tráve zohrávajú ešte podstatnejšiu úlohu ako na iných kurtoch.

Ak by sa zopakovali výsledky z vlaňajška, tak z hľadiska výhry by sa vám to vyplatilo predovšetkým pri mužskom víťazovi. Na triumf Federera je totiž vypísaný kurz 7,20, čo by vám pri desaťeurovom vklade prinieslo výhru vo výške až 72 eur. Za zmienku ale stojí aj svetová jednotka Srb Novak Djokovič, ktorý sa teší priaznivému žrebu. Kurz 2,40 tak rovnako stojí za zváženie. V ženskej súťaži je jednoznačnou favoritkou minuloročná šampiónka Serena Williamsová (kurz na jej víťazstvo je 1,48). Konkurovať jej môžu snáď len Ruska Maria Šarapovová (6,00) a Bieloruska Viktoria Azarenková (7,50).

Pri slovenských zástupcoch je ponuka ešte bohatšia. Ktorý z našich tenistov bude úspešnejší? Koľkým sa podarí prebojovať medzi osmičku, či dokonca medzi štvoricu najlepších? Tipnite si predovšetkým na nedávnu víťazku trávnatého podujatia v Birminghame Danielu Hantuchovú, na triumf ktorej je vypísaný kurz 200. Pri dominancii Williamsovej je ale reálnejšia stávka, že zopakuje svoju štvrťfinálovú účasť z roku 2002. Pri desaťeurovom vklade by vám to prinieslo slušnú odmenu vo výške 120 eur.

Pre všetkých, ktorí ešte nie sú členmi Niké, čaká po registrácii navyše aj bonus až 300 eur. Presvedčte sa v ktorejkoľvek z vyše 800 pobočiek alebo na www.nike.sk či m.nike.sk.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.