Vieme ako si maximálne užiť sledovanie Wimbledonu!

K tenisovému Wimbledonu vám Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké prináša fantastickú ponuku LIVE stávok a zároveň možnosť „chatovať“ si s priateľmi.

K tenisovému Wimbledonu vám Prvá slovenská stávková spoločnosť Niké prináša fantastickú ponuku LIVE stávok a zároveň možnosť „chatovať“ si s priateľmi. Okrem základných podujatí na vás čaká aj najširšia ponuka odvodených stávok.

Na svoje tikety si môžete vybrať k jednému zápasu až z 30 rôznych možností, čo predstavuje vyše 80 tipov na jedno podujatie! Nechýbajú rozmanité stávky na sety, gemy, tajbrejky, dvojchyby, či na esá, ktoré na wimbledonskej tráve zohrávajú ešte podstatnejšiu úlohu ako na iných kurtoch.

Ak by sa zopakovali výsledky z vlaňajška, tak z hľadiska výhry by sa vám to vyplatilo predovšetkým pri mužskom víťazovi. Na triumf Federera je totiž vypísaný kurz 7,20, čo by vám pri desaťeurovom vklade prinieslo výhru vo výške až 72 eur. Za zmienku ale stojí aj svetová jednotka Srb Novak Djokovič, ktorý sa teší priaznivému žrebu. Kurz 2,40 tak rovnako stojí za zváženie. V ženskej súťaži je jednoznačnou favoritkou minuloročná šampiónka Serena Williamsová (kurz na jej víťazstvo je 1,48). Konkurovať jej môžu snáď len Ruska Maria Šarapovová (6,00) a Bieloruska Viktoria Azarenková (7,50).

Pri slovenských zástupcoch je ponuka ešte bohatšia. Ktorý z našich tenistov bude úspešnejší? Koľkým sa podarí prebojovať medzi osmičku, či dokonca medzi štvoricu najlepších? Tipnite si predovšetkým na nedávnu víťazku trávnatého podujatia v Birminghame Danielu Hantuchovú, na triumf ktorej je vypísaný kurz 200. Pri dominancii Williamsovej je ale reálnejšia stávka, že zopakuje svoju štvrťfinálovú účasť z roku 2002. Pri desaťeurovom vklade by vám to prinieslo slušnú odmenu vo výške 120 eur.

Pre všetkých, ktorí ešte nie sú členmi Niké, čaká po registrácii navyše aj bonus až 300 eur. Presvedčte sa v ktorejkoľvek z vyše 800 pobočiek alebo na www.nike.sk či m.nike.sk.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.