Koľko stojí ekonomický software

Uvažujete o kúpe nového alebo výmene existujúceho ekonomického software? Porovnávate ceny jednotlivých ekonomických programov? Porovnávajte správne!

Uvažujete o kúpe nového alebo výmene existujúceho ekonomického software? Porovnávate ceny jednotlivých ekonomických programov?

Ak áno, potom nezabudnite porovnávať správne!

Reálne  náklady na zaobstaranie a prevádzku ekonomického software na prvý pohľad vypočítate podľa cenníka výrobcu príslušného ekonomického programu. Avšak dajte si veľký pozor! Vaše skutočné náklady môžu byť reálne aj niekoľkonásobne vyššie ako je cena daného programu, ktorú nájdete v cenníku.

Okrem vlastnej platby za licenciu ekonomického programu a pravidelný ročný poplatok pre aktualizácie programu sa Vám môže software predražiť kvôli položkám, na ktoré ste vôbec nemysleli. Môžu to byť poplatky za školenia, úpravy programu, ktoré Vás tiež isto napadnú, ale sú to aj iné skryté náklady, na ktoré myslí iba málokto.

Pozrite si porovnanie cien rôznych ekonomických programov. Nájdete tam aj kalkulačku celkových nákladov spojených s používaním ekonomického software.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“