Koľko stojí ekonomický software

Uvažujete o kúpe nového alebo výmene existujúceho ekonomického software? Porovnávate ceny jednotlivých ekonomických programov? Porovnávajte správne!

Uvažujete o kúpe nového alebo výmene existujúceho ekonomického software? Porovnávate ceny jednotlivých ekonomických programov?

Ak áno, potom nezabudnite porovnávať správne!

Reálne  náklady na zaobstaranie a prevádzku ekonomického software na prvý pohľad vypočítate podľa cenníka výrobcu príslušného ekonomického programu. Avšak dajte si veľký pozor! Vaše skutočné náklady môžu byť reálne aj niekoľkonásobne vyššie ako je cena daného programu, ktorú nájdete v cenníku.

Okrem vlastnej platby za licenciu ekonomického programu a pravidelný ročný poplatok pre aktualizácie programu sa Vám môže software predražiť kvôli položkám, na ktoré ste vôbec nemysleli. Môžu to byť poplatky za školenia, úpravy programu, ktoré Vás tiež isto napadnú, ale sú to aj iné skryté náklady, na ktoré myslí iba málokto.

Pozrite si porovnanie cien rôznych ekonomických programov. Nájdete tam aj kalkulačku celkových nákladov spojených s používaním ekonomického software.

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.