Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Koľko stojí ekonomický software

Uvažujete o kúpe nového alebo výmene existujúceho ekonomického software? Porovnávate ceny jednotlivých ekonomických programov? Porovnávajte správne!

Uvažujete o kúpe nového alebo výmene existujúceho ekonomického software? Porovnávate ceny jednotlivých ekonomických programov?

Ak áno, potom nezabudnite porovnávať správne!

Reálne  náklady na zaobstaranie a prevádzku ekonomického software na prvý pohľad vypočítate podľa cenníka výrobcu príslušného ekonomického programu. Avšak dajte si veľký pozor! Vaše skutočné náklady môžu byť reálne aj niekoľkonásobne vyššie ako je cena daného programu, ktorú nájdete v cenníku.

Okrem vlastnej platby za licenciu ekonomického programu a pravidelný ročný poplatok pre aktualizácie programu sa Vám môže software predražiť kvôli položkám, na ktoré ste vôbec nemysleli. Môžu to byť poplatky za školenia, úpravy programu, ktoré Vás tiež isto napadnú, ale sú to aj iné skryté náklady, na ktoré myslí iba málokto.

Pozrite si porovnanie cien rôznych ekonomických programov. Nájdete tam aj kalkulačku celkových nákladov spojených s používaním ekonomického software.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line