Streda, 20. január, 2021 | Meniny má DaliborKrížovkyKrížovky

Megahit premenený na megaúspešný pártykoncept

Elektrizujúca tanečná hudba, svieže drinky, výstredná futuristická atmosféra a množstvo darčekov a atrakcií...

Elektrizujúca tanečná hudba, svieže drinky, výstredná futuristická atmosféra a množstvo darčekov a atrakcií – tak v apríli a máji vyzerala zábava v štyroch slovenských mestách, kde ABSOLUT GREYHOUND PARTIES prilákali viac ako 5000 ľudí.

Všetko sa začalo kreatívnou spoluprácou vodky ABSOLUT so svetoznámym housovým triom Swedish House Mafia, ktorá zrodila tanečný megahit Greyhound a s ním aj víziu ultramoderného futuristického sveta v jeho hudobnom videu. Práve ten inšpiroval sériu siedmich nepochybne najštýlovejších parties tohtoročnej jari, na ktoré sa do klubov v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a Trenčíne prišlo odviazať viac ako 5000 účastníkov. ABSOLUT GREYHOUND parties sa tak na Slovensku stali doteraz najúspešnejším party konceptom obľúbenej švédskej vodky.

„Clubbing v netradičnom futuristickom štýle zaujal nielen desaťtisíce ľudí, ktorí o eventoch hovorili na Facebooku, ale aj tlačené a digitálne médiá. Na samotných akciách sa okrem iného vypilo celkovo 2485 drinkov ABSOLUT Greyhound a ako darček sme rozdali 1450 kusov originálnych kľúčeniek,“ hovorí o úspechu akcie Lenka Bačková, brand manager značky ABSOLUT.

O neopakovateľný zážitok sa na eventoch postarali najmä dekorácie a promotím postáv z videoklipu, ktorým extravagantné kostýmy vytvorila úspešná slovenská návrhárka Andrea Paldan. Aj vďaka virálnemu šíreniu fotografií z originálneho fotokútika a na mieru vytvorenej súťažnej aplikácii o jedinečné Greyhound slúchadlá získal oficiálny slovenský profil https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia počas parties viac ako 5000 nových fanúšikov. Kreatívny koncept vytvorila agentúra Hello Europe, povedomie o unikátnych event-parties zabezpečila PR agentúra Media & Communication Consulting.

„Vynikajúcu odozvu máme aj zo strany zapojených prevádzok, fanúšikovia ABSOLUT sa preto už teraz určite môžu tešiť na ďalšie atraktívne eventy, s ktorými prídeme v blízkej budúcnosti,“ prisľúbila Bačková.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.

Pandémia urýchlila zavádzanie nových technológií vo firmách

Digitalizácia má byť o moderných riešeniach, ktoré slúžia ľuďom. Ich zavádzanie do každodenného života je prioritou aj pre DATALAN

Pandémia presúva zákazníkov do online priestoru

Trend podčiarkujú čísla návštevnosti webstránky poisťovne a stavebnej sporiteľne Wüstenrot