S EU Pas na deň volania pre firmy zo zahraničia za domáce ceny

Firemní zákazníci s programom O2 Moja Firma môžu využiť skvelú roamingovú ponuku EU Pas na deň, s ktorou sú volania z krajín EÚ ešte výhodnejšie.

Firemní zákazníci s programom O2 Moja Firma môžu využiť skvelú roamingovú ponuku EU Pas na deň, s ktorou sú volania z krajín EÚ ešte výhodnejšie. Zároveň môžu využiť možnosť výhodných volaní do krajín mimo EÚ za domáce ceny s balíčkom Volania svet.

„Firemní zákazníci potrebujú byť neustále zastihnuteľní nielen doma, ale aj v zahraničí. V O2 tomu rozumieme a preto sme pre nich pripravili ďalšie novinky, ktoré im pomôžu ostať v kontakte so svojimi kolegami alebo partnermi aj počas zahraničných služobných ciest. A nielen to, zároveň im ponúkame aj výhodné volania za domáce ceny aj do krajín mimo EÚ,“ uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

EU Pas na deň

Noví aj existujúci zákazníci s programom O2 Moja Firma si môžu od 18. júna aktivovať službu EU Pas na deň, s ktorou volajú zo zahraničia ešte výhodnejšie. Pri jednorázovom dennom poplatku za prvé prichádzajúce (0,8 Eur) a prvé odchádzajúce volanie (0,8 Eur) v celkovej výške 1,6 Eur môžu v daný deň volať v roamingu v zónach 1 a 2* za cenu 0,12 Eur, pričom prichádzajúce hovory sú už bezplatné. Denný poplatok zákazník zaplatí len ak službu v daný deň naozaj využije.

Volania Svet

Všetci zákazníci s programom O2 Moja Firma si môžu zakúpiť výhodný balíček volaní do všetkých sietí v krajinách Zóny 3 a 4*. Za 6 eur mesačne môžu do uvedených krajín volať až 50 minút. Po vyčerpaní voľných minút sú volania spoplatnené podľa aktuálneho cenníka. Cena balíčka 6 eur navyše spadá do Cenového stropu Komplet vo výške 44 eur.

* Úplný zoznam krajín podľa zón

Zóna 1

Česko, Írsko, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko, Veľká Británia

Zóna 2

Ďalšie členské štáty EÚ (Belgicko, Bulharsko, Cyprus, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Malta, Nemecko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Taliansko), Azory (Portugalsko), Francúzska Guayana, Gibraltár, Guadealoupe (Francúzsko), Island, Kanárske ostrovy (Španielsko), Lichtenštajnsko, Madeira (Portugalsko), Martinik (Francúzsko), Monako, Nórsko, Réunion (Francúzsko), San Maríno, Vatikán (Taliansko)

Zóna 3

Andorra, Albánsko, Bosna a Hercegovina, Bielorusko, Čierna Hora, Faerské ostrovy, Guernsey, Chorvátsko, Jersey, Kanada, Macedónsko, Moldavsko, Srbsko , Švajčiarsko, ostrov Man, Turecko, Ukrajina, USA

Zóna 4

Rusko a ostatné krajiny

Zóna 5

Volania z lietadiel (OnAir), satelitné siete

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.