O2 vylepšuje roamingovú ponuku

SMS za domáce ceny v EÚ, a volania za domáce ceny aj mimo EÚ

Zákazníci O2 budú toto leto volať zo svojich dovoleniek a výletov do zahraničia ešte výhodnejšie. S novým balíčkom Volania Svet môžu do všetkých mimoeurópskych krajín volať za skvelú domácu cenu. Pre tých, ktorí si aktivujú roamingovú službu EU Pas pribalilo O2 už aj SMS správy za domáce ceny.

„Leto sa neoddeliteľne spája s dovolenkou. V O2 chceme všetkým našim zákazníkom dopriať aby mohli SMS-kovať aj volať so svojimi blízkymi za domáce ceny,uviedla Martina Jamrichová, hovorkyňa O2.

SMS za 6 centov pre EU Pas

Zákazníci O2 s aktívnou službou EU Pas získavajú od 18. júna do 30. septembra k hovorom aj SMS správy za domáce ceny. Aktivácia je automatická pre každého, bez ďalších podmienok a poplatkov. Volania a SMS-ky za domáce ceny budú od 1. júla platiť aj z Chorvátska.

Volania Svet

Všetci zákazníci O2 s programom O2 Fér alebo O2 Paušál si môžu zakúpiť výhodný balíček volaní do všetkých sietí v krajinách Zóny 3 a 4*. Za 6 eur mesačne môžu do uvedených krajín volať až 50 minút. Po vyčerpaní voľných minút sú volania spoplatnené podľa aktuálneho cenníka.

Zníženie roamingových cien v krajinách EÚ a Chorvátsku

Od 1. júla znižuje O2 ceny v roamingu z krajín Zóny 1 a 2* podľa platných regulačných opatrení Európskej únie. Zároveň sa má Chorvátsko stať od 1. júla členským štátom EÚ, teda volania z Chorvátska budú omnoho výhodnejšie. Aj keď ešte neprebehla ratifikácia prístupovej zmluvy všetkých členskými štátmi EÚ, naše roamingové ceny budú upravené tak ako pri všetkých krajinách EÚ.

Pôvodná cena

Nová cena

Roamingové odchádzajúce volania / minúta

0,348 EUR

0,288 EUR

Roamingové prichádzajúce volania / minúta

0,096 EUR

0,084 EUR

Roamingové odchádzajúce správy / SMS

0,108 EUR

0,096 EUR

Roamingové prichádzajúce správy / SMS

0,00 EUR

Roamingové dátové služby / MB

0,84 EUR

0,54 EUR

Uvedené sumy sú s DPH.

* Úplný zoznam krajín podľa zón

Zóna 1
Česko, Írsko, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko, Veľká Británia

Zóna 2

Ďalšie členské štáty EÚ (Belgicko, Bulharsko, Cyprus, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Grécko, Holandsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Malta, Nemecko, Portugalsko, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Taliansko), Azory (Portugalsko), Francúzska Guayana, Gibraltár, Guadealoupe (Francúzsko), Island, Kanárske ostrovy (Španielsko), Lichtenštajnsko, Madeira (Portugalsko), Martinik (Francúzsko), Monako, Nórsko, Réunion (Francúzsko), San Maríno, Vatikán (Taliansko)

Zóna 3

Andorra, Albánsko, Bosna a Hercegovina, Bielorusko, Čierna Hora, Faerské ostrovy, Guernsey, Chorvátsko, Jersey, Kanada, Macedónsko, Moldavsko, Srbsko , Švajčiarsko, ostrov Man, Turecko, Ukrajina, USA

Zóna 4
Rusko a ostatné krajiny

Zóna 5
Volania z lietadiel (OnAir), satelitné siete

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.