Akcia na matrace Dormeo - už iba dnes

Neexistuje lepší pocit, ako byť zababušený doma v teple, hlavne keď sa mrazivý vietor preháňa hneď za oknami.

Zababušte sa do mäkučkého paplóna Carbon na novom matraci! Na Dormeo.sk Vás teraz čaká skvelá ponuka. Ku všetkým matracom teraz dostanete celoročný dvojitý paplón Carbon v hodnote 79,90 € ako darček. Dvojitý paplón Carbon, to nie je obyčajný paplón, to sú hneď dva paplóny v jednom. Tenší je výborný na leto, hrubší na jar a na jeseň. Keď oba paplóny spojíte, získate teplučký paplón na zimu s najvyšším stupňom hrejivosti 5 z 5. Vyberte si skutočne to, čo Vám vyhovuje, bez kompromisov! Čaká Vás naša novinka matrac Siena, tvrdý matrac Aloe Vera, matrace Memory 2+12 s pamäťovou penou, obojstranné matrace iMemory Silver a Bamboo, ako aj naše novinky matrace Air.

Pozrite si celú ponuku Dormeo >>

336x280-carbondouble-r928_res.jpg

Ak ste uvažovali o novom matraci, tak teraz je tá najlepšia príležitosť. Odborníci odporúčajú meniť matrac každých 6-10 rokov. Dormeo matrace správne podporujú Vaše telo a sú vyrobené zo starostlivo vybraných materiálov.

Rozhodnite sa pre kvalitný a zdravý spánok

Všetky matrace Dormeo majú antibakteriálnu impregnáciu. Navyše, vďaka moderným materiálom so špeciálnou štruktúrou otvorených buniek, Ecocell® a Ecogreen®, je zabezpečená perfektná ventilácia matraca. Matrac poskytuje oporu a zároveň je priedušný.

Dormeo matrace spájajú modernú technológiu s vysokým kvalitatívnym štandardom, preto poskytujú dlhoročný pokojný a osviežujúci spánok.

Matrace Dormeo

1. až 15 rokov záruka
  2. 30 dní na vyskúšanie
  3. DOPRAVA ZADARMO

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.