Nakupujte so zľavami až do 80 % aj pomocou smartfónu

Obľúbený zľavový portál www.ozlave.sk je dostupný už aj ako mobilná aplikácia.

Obľúbený zľavový portál www.ozlave.sk , na ktorom môžu zákazníci nakupovať so zľavami až do 80%,  je dostupný už aj ako mobilná aplikácia. Všetky výhody nakupovania cez zľavový portál tak zákazníci môžu komfortne využívať už aj prostredníctvom svojich smartfónov. Navyše, každý zákazník Orangeu, ktorý si stiahne aplikáciu v čase od 1.7. do 31.7.2013 a prihlási sa do nej, bude zaradený do súťaže o 2 tablety Huawei MediaPad 7 Lite a 50 ks poukážok na zľavu vo výške 30 € na nákup v predajniach Ozeta.

Orange ako prvý mobilný operátor spúšťa mobilnú aplikáciu pre svoj zľavový portál ozlave.sk.

Tá prináša prehľadný systém všetkých zliav z portálu ozlave.sk, na ktorom zákazníci Orangeu automaticky získavajú ešte väčšiu zľavu. Vďaka aplikácii O zľave získajú možnosť kúpenia zľavy okamžite cez mobil a jej uplatnenia v najbližšom obchode, ktorý aplikácia lokalizuje, prípadne si zľavový kupón uložiť priamo v telefóne a použiť neskôr. Taktiež si zákazník môže nastavovať upozornenia, ktoré ho upozornia na nové zľavy alebo pripomenú napr. blížiaci sa koniec platnosti už zakúpenej zľavy.

Zároveň, v rámci tejto aplikácie majú zákazníci možnosť stiahnuť si do svojho mobilu aj elektronickú verziu vernostnej Orange karty, s ktorou nakupujú výhodnejšie u zmluvných partnerov po celom Slovensku. Vďaka aplikácii ju  už nebudú musieť nosiť fyzicky so sebou a budú ju mať vždy na dosah priamo vo svojom mobile.

Na to, aby zákazník mohol využívať aplikáciu O zľave, stačí používať mobilný telefón s operačným systémom Android a byť pripojený na internet. Získanie aplikácie je veľmi jednoduché, zákazníci ju môžu bezplatne nadobudnúť v obchode aplikácií (Google play). Aplikácia O zľave je aj súčasťou aplikácie Orane Go, v sekcii Služby.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.