Tchibo – Vychutnajte si leto!

Aj vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov.

Aj Vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov. Domáce zmrzlinové kreácie, šťavnaté nanuky, smoothies alebo ľadovo vychladené nápoje podľa Vašej chuti, prinesú potešenie nielen Vašim ratolestiam. Spestrite si Vašu záhradnú párty neodolateľne naservírovanými zmrzlinovými dezertmi. Na www.tchibo.sk nájdete aj pestrú ponuku hravých piknikových potrieb.

eiszeit-r347_res.jpg

eiszeit2-r533_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.