Tchibo – Vychutnajte si leto!

Aj vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov.

Aj Vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov. Domáce zmrzlinové kreácie, šťavnaté nanuky, smoothies alebo ľadovo vychladené nápoje podľa Vašej chuti, prinesú potešenie nielen Vašim ratolestiam. Spestrite si Vašu záhradnú párty neodolateľne naservírovanými zmrzlinovými dezertmi. Na www.tchibo.sk nájdete aj pestrú ponuku hravých piknikových potrieb.

eiszeit-r347_res.jpg

eiszeit2-r533_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite