Tchibo – Vychutnajte si leto!

Aj vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov.

Aj Vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov. Domáce zmrzlinové kreácie, šťavnaté nanuky, smoothies alebo ľadovo vychladené nápoje podľa Vašej chuti, prinesú potešenie nielen Vašim ratolestiam. Spestrite si Vašu záhradnú párty neodolateľne naservírovanými zmrzlinovými dezertmi. Na www.tchibo.sk nájdete aj pestrú ponuku hravých piknikových potrieb.

eiszeit-r347_res.jpg

eiszeit2-r533_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?