Tchibo – Vychutnajte si leto!

Aj vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov.

Aj Vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov. Domáce zmrzlinové kreácie, šťavnaté nanuky, smoothies alebo ľadovo vychladené nápoje podľa Vašej chuti, prinesú potešenie nielen Vašim ratolestiam. Spestrite si Vašu záhradnú párty neodolateľne naservírovanými zmrzlinovými dezertmi. Na www.tchibo.sk nájdete aj pestrú ponuku hravých piknikových potrieb.

eiszeit-r347_res.jpg

eiszeit2-r533_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.