Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Tchibo – Vychutnajte si leto!

Aj vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov.

Aj Vy v horúcich letných dňoch hľadáte účinné spôsoby ako sa schladiť? Spoločnosť Tchibo Vám ponúka hneď niekoľko osviežujúcich nápadov. Domáce zmrzlinové kreácie, šťavnaté nanuky, smoothies alebo ľadovo vychladené nápoje podľa Vašej chuti, prinesú potešenie nielen Vašim ratolestiam. Spestrite si Vašu záhradnú párty neodolateľne naservírovanými zmrzlinovými dezertmi. Na www.tchibo.sk nájdete aj pestrú ponuku hravých piknikových potrieb.

eiszeit-r347_res.jpg

eiszeit2-r533_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line