Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Papaver sprístupnil prezentačné byty

Spoločnosti MACHO a HERRYS pozývajú na obhliadku štartovacieho bývania pre mladé rodiny.

BRATISLAVA 9. júl 2013 – Developerská spoločnosť MACHO sprístupnila prezentačné byty v projekte Papaver v bratislavskom Ružinove. Oficiálny deň otvorených dverí bude už túto sobotu 13. júla 2013. Bytový dom ponúkne výhodné štartovacie bývanie s nadštandardom už od 39.058 €. Exkluzívnym predajcom bytov v projekte je spoločnosť HERRYS.

„V dvoch prezentačných bytoch – jedno a dvojizbovom si záujemcovia môžu prezrieť všetky výhody, ktoré čakajú budúcich majiteľov. V cene bytov sú napríklad aj bezpečnostné vstupné a interiérové dvere, plastové okná, podlahy či kompletne vybavená kúpeľňa. Majitelia tiež budú mať k dispozícií šatníkové skrine, úložný priestor a kuchynskú linku s možnosťou vlastného farebného výberu. Ku každému bytu patrí pivničná kobka, dokúpiť sa dá parkovacie státie,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Projekt Papaver sa nachádza v pokojnom parkovom prostredí  Vlčieho Hrdla na juhu Ružinova. Má výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta a na všetky hlavné ťahy, v bezprostrednej blízkosti je tiež zastávka MHD. V okolí projektu sa nachádza súkromná materská škôlka, nemocnica, banky a obchody. Projekt je obklopený množstvom zelene, ktorá ho oddeľuje od okolitých budov. K výhodám patrí veľa možností na rekreáciu, v blízkosti je napríklad bedmintonová hala, plaváreň či hrádza pri ramene Malého Dunaja.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

V ponuke sú jednoizbové byty s výmerov 28 m2 a dvojizbové byty s výmerami od 31 do 45 m2.  Prví majitelia sa budú môcť sťahovať najneskôr v septembri 2013. Ceny bytov sa aktuálne pohybujú od 39 058 eur s DPH do 52 581 eur s DPH s možnosťou 100-percentného hypotekárneho financovania. V mesiaci jún sa v tomto projekte predalo 27 bytov.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Viac informácií o projekte Papaver sa dozviete tu.

Kontakt:
Mgr. Lenka Krnáčová
Kharisma, s. r. o.
Tel.: +421 948 710 720
E-mail: lenka.krnacova@kharisma.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.