Papaver sprístupnil prezentačné byty

Spoločnosti MACHO a HERRYS pozývajú na obhliadku štartovacieho bývania pre mladé rodiny.

BRATISLAVA 9. júl 2013 – Developerská spoločnosť MACHO sprístupnila prezentačné byty v projekte Papaver v bratislavskom Ružinove. Oficiálny deň otvorených dverí bude už túto sobotu 13. júla 2013. Bytový dom ponúkne výhodné štartovacie bývanie s nadštandardom už od 39.058 €. Exkluzívnym predajcom bytov v projekte je spoločnosť HERRYS.

„V dvoch prezentačných bytoch – jedno a dvojizbovom si záujemcovia môžu prezrieť všetky výhody, ktoré čakajú budúcich majiteľov. V cene bytov sú napríklad aj bezpečnostné vstupné a interiérové dvere, plastové okná, podlahy či kompletne vybavená kúpeľňa. Majitelia tiež budú mať k dispozícií šatníkové skrine, úložný priestor a kuchynskú linku s možnosťou vlastného farebného výberu. Ku každému bytu patrí pivničná kobka, dokúpiť sa dá parkovacie státie,“ uviedol Filip Žoldák zo spoločnosti HERRYS.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Projekt Papaver sa nachádza v pokojnom parkovom prostredí  Vlčieho Hrdla na juhu Ružinova. Má výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta a na všetky hlavné ťahy, v bezprostrednej blízkosti je tiež zastávka MHD. V okolí projektu sa nachádza súkromná materská škôlka, nemocnica, banky a obchody. Projekt je obklopený množstvom zelene, ktorá ho oddeľuje od okolitých budov. K výhodám patrí veľa možností na rekreáciu, v blízkosti je napríklad bedmintonová hala, plaváreň či hrádza pri ramene Malého Dunaja.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

V ponuke sú jednoizbové byty s výmerov 28 m2 a dvojizbové byty s výmerami od 31 do 45 m2.  Prví majitelia sa budú môcť sťahovať najneskôr v septembri 2013. Ceny bytov sa aktuálne pohybujú od 39 058 eur s DPH do 52 581 eur s DPH s možnosťou 100-percentného hypotekárneho financovania. V mesiaci jún sa v tomto projekte predalo 27 bytov.

projekt papaver v bratislavskom ružinove

Viac informácií o projekte Papaver sa dozviete tu.

Kontakt:
Mgr. Lenka Krnáčová
Kharisma, s. r. o.
Tel.: +421 948 710 720
E-mail: lenka.krnacova@kharisma.sk

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018