Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Neuveriteľné: Apartmán pri mori za cenu garzónky v Bratislave

Pri obhliadke Vám ponúkame auto so šoférom a ubytovanie ZDARMA. Zabudnite na odmeny pre maklérov! Nás navyše nič neplatíte.

Realitná kancelária „GALOP REAL ESTATE“ Vám prináša možnosť, akú ste doteraz nepoznali.  Investujte v pravý čas na správnom mieste so silným partnerom po boku.

Naši zamestnanci sú Vám na Riviére k dispozícii celoročne. V Turecku sú doma, dokonale poznajú trh, nevedia čo je jazyková bariéra a Vy sa s nimi dohovoríte po slovensky.

Načítavam video...

Sme dynamická spoločnosť, ktorá neustále rozširuje sieť svojich spolupracovníkov. Ponúkame nehnuteľnosti na Tureckej riviére, kde je viac ako 300 slnečných dní v roku. Let z Viedne trvá len 2,5h. Spolupracujeme s najsilnejšími rokmi preverenými developermi na Riviére. Nájdeme Vám apartmán alebo vilu presne na mieru. Chcete hory, golf, historické pamiatky, rafting, disko kluby? Sme tu pre Vás na www.galop-realestate.sk .

Na obhliadku potrebujete z pravidla 2-3 dni, stačí si dohodnúť termín. Vy si zakúpite len letenky. V Antalyi na letisku Vás už bude čakať auto so šoférom. Všetko závisí od Vás, aby ste sa cítili príjemne.

viobrazok-sirka-490-pix-iii-r548_res.jpg

Súčasťou ceny aj pri novostavbách je kuchynská linka so spotrebičmi, kompletné sanity a obklady kúpeľní, interiérové dvere, klimatizácia, dlažby, bezpečnostné vchodové dvere atď. Je ťažké si to predstaviť. Treba to vidieť. A najlepšie sú ceny. Bezkonkurenčné ceny nehnuteľností.

Byt pri mori o rozlohe 100m2 s bazénom a tropickou záhradou za cenu nového 1. izbového holobytu v Bratislave? To nie je sen, je to tak. Investovanie do nehnuteľností na Tureckej riviére je výhodné z mnohých dôvodov. Každoročné zhodnotenie nehnuteľnosti, ekonomicky silná a samostatná krajina, možnosť prenajímať nehnuteľnosť ďalej, nízke dane, možnosť kúpy na splátky. To všetko je možné.

Profesionálny servis pri obhliadkach, flexibilita, žiadna jazyková bariéra a kompletné prevedenie a poradenstvo počas kúpnopredajného procesu i po ňom – Galop Real Estate - 1. slovenská realitná kancelária v Turecku. Kontaktujte nás a presvedčte sa sami.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line