Neuveriteľné: Apartmán pri mori za cenu garzónky v Bratislave

Pri obhliadke Vám ponúkame auto so šoférom a ubytovanie ZDARMA. Zabudnite na odmeny pre maklérov! Nás navyše nič neplatíte.

Realitná kancelária „GALOP REAL ESTATE“ Vám prináša možnosť, akú ste doteraz nepoznali.  Investujte v pravý čas na správnom mieste so silným partnerom po boku.

Naši zamestnanci sú Vám na Riviére k dispozícii celoročne. V Turecku sú doma, dokonale poznajú trh, nevedia čo je jazyková bariéra a Vy sa s nimi dohovoríte po slovensky.

Sme dynamická spoločnosť, ktorá neustále rozširuje sieť svojich spolupracovníkov. Ponúkame nehnuteľnosti na Tureckej riviére, kde je viac ako 300 slnečných dní v roku. Let z Viedne trvá len 2,5h. Spolupracujeme s najsilnejšími rokmi preverenými developermi na Riviére. Nájdeme Vám apartmán alebo vilu presne na mieru. Chcete hory, golf, historické pamiatky, rafting, disko kluby? Sme tu pre Vás na www.galop-realestate.sk .

Na obhliadku potrebujete z pravidla 2-3 dni, stačí si dohodnúť termín. Vy si zakúpite len letenky. V Antalyi na letisku Vás už bude čakať auto so šoférom. Všetko závisí od Vás, aby ste sa cítili príjemne.

viobrazok-sirka-490-pix-iii-r548_res.jpg

Súčasťou ceny aj pri novostavbách je kuchynská linka so spotrebičmi, kompletné sanity a obklady kúpeľní, interiérové dvere, klimatizácia, dlažby, bezpečnostné vchodové dvere atď. Je ťažké si to predstaviť. Treba to vidieť. A najlepšie sú ceny. Bezkonkurenčné ceny nehnuteľností.

Byt pri mori o rozlohe 100m2 s bazénom a tropickou záhradou za cenu nového 1. izbového holobytu v Bratislave? To nie je sen, je to tak. Investovanie do nehnuteľností na Tureckej riviére je výhodné z mnohých dôvodov. Každoročné zhodnotenie nehnuteľnosti, ekonomicky silná a samostatná krajina, možnosť prenajímať nehnuteľnosť ďalej, nízke dane, možnosť kúpy na splátky. To všetko je možné.

Profesionálny servis pri obhliadkach, flexibilita, žiadna jazyková bariéra a kompletné prevedenie a poradenstvo počas kúpnopredajného procesu i po ňom – Galop Real Estate - 1. slovenská realitná kancelária v Turecku. Kontaktujte nás a presvedčte sa sami.

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.