Skočte si po BETON!

Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov.

Prázdninovú pohodu v slamenom klobúku počas leta Becherovka so svojím kultovým drinkom prináša nielen do barov. Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov. Stretli ste už BETON team?

Hľadajte počas júla v predajniach Tesco, Metro či VO Labaš promo tímy BETON oblečené v exkluzívnych kostýmoch od úspešnej slovenskej návrhárky Andrea Paldan a nechajte sa ponúknuť horkastným osviežením! Za každý liter zakúpenej Becherovky vás promotéri navyše odmenia aj slameným klobúkom. Becherovka toto leto vyzýva, aby ste jej výnimočnú mixibilitu vyskúšali aj doma - stačí teda do košíka pridať tonik, citrón či sviežu uhorku a dovolenkový relax s priateľmi sa môže začať!

Ak ste fanúšikom karlovarského likéru, nezabudnite navštíviť ani vynovené a rozšírené stránky www.becherovka.sk a profil https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia.

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!