Skočte si po BETON!

Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov.

Prázdninovú pohodu v slamenom klobúku počas leta Becherovka so svojím kultovým drinkom prináša nielen do barov. Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov. Stretli ste už BETON team?

Hľadajte počas júla v predajniach Tesco, Metro či VO Labaš promo tímy BETON oblečené v exkluzívnych kostýmoch od úspešnej slovenskej návrhárky Andrea Paldan a nechajte sa ponúknuť horkastným osviežením! Za každý liter zakúpenej Becherovky vás promotéri navyše odmenia aj slameným klobúkom. Becherovka toto leto vyzýva, aby ste jej výnimočnú mixibilitu vyskúšali aj doma - stačí teda do košíka pridať tonik, citrón či sviežu uhorku a dovolenkový relax s priateľmi sa môže začať!

Ak ste fanúšikom karlovarského likéru, nezabudnite navštíviť ani vynovené a rozšírené stránky www.becherovka.sk a profil https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.