Skočte si po BETON!

Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov.

Prázdninovú pohodu v slamenom klobúku počas leta Becherovka so svojím kultovým drinkom prináša nielen do barov. Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov. Stretli ste už BETON team?

Hľadajte počas júla v predajniach Tesco, Metro či VO Labaš promo tímy BETON oblečené v exkluzívnych kostýmoch od úspešnej slovenskej návrhárky Andrea Paldan a nechajte sa ponúknuť horkastným osviežením! Za každý liter zakúpenej Becherovky vás promotéri navyše odmenia aj slameným klobúkom. Becherovka toto leto vyzýva, aby ste jej výnimočnú mixibilitu vyskúšali aj doma - stačí teda do košíka pridať tonik, citrón či sviežu uhorku a dovolenkový relax s priateľmi sa môže začať!

Ak ste fanúšikom karlovarského likéru, nezabudnite navštíviť ani vynovené a rozšírené stránky www.becherovka.sk a profil https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.