Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Skočte si po BETON!

Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov.

Prázdninovú pohodu v slamenom klobúku počas leta Becherovka so svojím kultovým drinkom prináša nielen do barov. Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov. Stretli ste už BETON team?

Hľadajte počas júla v predajniach Tesco, Metro či VO Labaš promo tímy BETON oblečené v exkluzívnych kostýmoch od úspešnej slovenskej návrhárky Andrea Paldan a nechajte sa ponúknuť horkastným osviežením! Za každý liter zakúpenej Becherovky vás promotéri navyše odmenia aj slameným klobúkom. Becherovka toto leto vyzýva, aby ste jej výnimočnú mixibilitu vyskúšali aj doma - stačí teda do košíka pridať tonik, citrón či sviežu uhorku a dovolenkový relax s priateľmi sa môže začať!

Ak ste fanúšikom karlovarského likéru, nezabudnite navštíviť ani vynovené a rozšírené stránky www.becherovka.sk a profil https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line