Skočte si po BETON!

Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov.

Prázdninovú pohodu v slamenom klobúku počas leta Becherovka so svojím kultovým drinkom prináša nielen do barov. Ochutnávku osviežujúceho BETONu, ale aj možnosť získať štýlový „slameňák“ ponúka aj v off-trade na predajných plochách obchodných reťazcov. Stretli ste už BETON team?

Hľadajte počas júla v predajniach Tesco, Metro či VO Labaš promo tímy BETON oblečené v exkluzívnych kostýmoch od úspešnej slovenskej návrhárky Andrea Paldan a nechajte sa ponúknuť horkastným osviežením! Za každý liter zakúpenej Becherovky vás promotéri navyše odmenia aj slameným klobúkom. Becherovka toto leto vyzýva, aby ste jej výnimočnú mixibilitu vyskúšali aj doma - stačí teda do košíka pridať tonik, citrón či sviežu uhorku a dovolenkový relax s priateľmi sa môže začať!

Ak ste fanúšikom karlovarského likéru, nezabudnite navštíviť ani vynovené a rozšírené stránky www.becherovka.sk a profil https://www.facebook.com/BecherovkaSlovakia.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.