TIP: Zvýhodnená pôžička so zľavou 50%

Zvýhodnenú 600-eurovú pôžičku s 50% zľavou ponúka Raiffeisen banka len do konca augusta. V pobočke banky môžete peniaze získať skôr, ako stihnete dopiť voňavú kávu, ktorú vám ponúknu jej pracovníci.

Zvýhodnenú 600-eurovú pôžičku s 50% zľavou ponúka Raiffeisen banka len do konca augusta. V pobočke banky  môžete peniaze získať skôr, ako stihnete dopiť voňavú kávu, ktorú vám ponúknu jej pracovníci.

Raiffeisen banka, ktorá  je súčasťou rakúskej bankovej skupiny Raiffeisen Bank International s viac ako 126-ročnou tradíciou, pokračuje s pôžičkovou akciou, kedy ponúka špeciálnu 600-eurovú pôžičku s 50% zľavou. Znamená to, že pri 18 mesačnom splácaní preplatíte o polovicu menej a ušetríte tak až 100 eur. Usporené peniaze môžete investovať napríklad do domácnosti alebo jednoducho odložiť na „horšie časy“.

Raiffeisen banka ponúka pôžičky už od 200 eur, maximálna výška, o ktorú môžete požiadať, je 20 000 eur. Hlavnou výhodou pôžičky od Raiffeisen banky je jej jednoduchosť. Na vybavenie vám stačí jedna návšteva pobočky a občiansky preukaz. Nepotrebujete žiadne dodatočné doklady. Vyplníte krátku žiadosť a približne do pol hodiny môžete mať peniaze na účte. Čakanie vám spríjemnia pracovníci pobočky kávou či pohárom vody, pre najmenších sú pripravené pekné hračky v detskom kútiku.

Pôžička je úplne bez poplatkov, takže za jej poskytnutie, vedenie či predčasné splatenie neplatíte ani cent. Pôžička od Raiffeisen banky má jasné pravidlá, nemusíte sa báť žiadnych chytákov či skrytých podmienok. Ide o celkový prístup banky, ktorá vsadila na jednoduchosť, zrozumiteľnosť a ľudský prístup k svojim klientom.  Z pobočky odchádzate so zmluvou na jeden papier, ktorá je jednoduchá, prehľadná a písaná ľudskou rečou.

Príďte sa presvedčiť s celou rodinou! Zvýhodnená 600-eurová pôžička s 50% zľavou platí len do konca augusta.

www.raiffeisen.sk

490px-r472_res.jpg

www.raiffeisen.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.