Tchibo – Bielizeň pre príjemný pocit

Absolútne výnimočná je nová kolekcia bielizne pre mužov a ženy od spoločnosti Tchibo.

Absolútne výnimočná je nová kolekcia bielizne pre mužov a ženy od spoločnosti Tchibo. Delikátna kolekcia s podielom z bio-bavlny je stvorená na to, aby ste sa v nej cítili ako v bavlnke. V dennej a nočnej bielizni klasických strihov a farieb a ležérnom oblečení na chvíle odpočinku si budete voľkať. Aby ste tento jedinečný pocit umocnili, prikryte sa vysokokvalitnou posteľnou bielizňou s podielom z bio-bavlny.

Na www.tchibo.sk nájdete aj kompletnú ponuku bielizne pre príjemný pocit. Spoznajte tento exkluzívny pocit na vlastnej koži

underwear1-r534_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

underwear4-r226_res.jpg

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch