Tchibo – Bielizeň pre príjemný pocit

Absolútne výnimočná je nová kolekcia bielizne pre mužov a ženy od spoločnosti Tchibo.

Absolútne výnimočná je nová kolekcia bielizne pre mužov a ženy od spoločnosti Tchibo. Delikátna kolekcia s podielom z bio-bavlny je stvorená na to, aby ste sa v nej cítili ako v bavlnke. V dennej a nočnej bielizni klasických strihov a farieb a ležérnom oblečení na chvíle odpočinku si budete voľkať. Aby ste tento jedinečný pocit umocnili, prikryte sa vysokokvalitnou posteľnou bielizňou s podielom z bio-bavlny.

Na www.tchibo.sk nájdete aj kompletnú ponuku bielizne pre príjemný pocit. Spoznajte tento exkluzívny pocit na vlastnej koži

underwear1-r534_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

underwear4-r226_res.jpg

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.

Chcete investovať a zároveň sporiť s 3% úrokom?

Využite Kombiprodukt a získajte najvýhodnejší úrok na trhu