Tchibo – Bielizeň pre príjemný pocit

Absolútne výnimočná je nová kolekcia bielizne pre mužov a ženy od spoločnosti Tchibo.

Absolútne výnimočná je nová kolekcia bielizne pre mužov a ženy od spoločnosti Tchibo. Delikátna kolekcia s podielom z bio-bavlny je stvorená na to, aby ste sa v nej cítili ako v bavlnke. V dennej a nočnej bielizni klasických strihov a farieb a ležérnom oblečení na chvíle odpočinku si budete voľkať. Aby ste tento jedinečný pocit umocnili, prikryte sa vysokokvalitnou posteľnou bielizňou s podielom z bio-bavlny.

Na www.tchibo.sk nájdete aj kompletnú ponuku bielizne pre príjemný pocit. Spoznajte tento exkluzívny pocit na vlastnej koži

underwear1-r534_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

underwear4-r226_res.jpg

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.