Obľúbené mzdové účtovníctvo

Medzi najrozšírenejšie riešenia pre spracovanie mzdového účtovníctva patria programy od HOUR, spol. s r. o. Táto žilinská spoločnosť už od roku 1993 vyvíja a predáva programy pre mzdové účtovníctvo.

Na jej riešeniach sa za týchto 20 rokov spracovali už milióny miezd. Jej Windows mzdové účtovníctvo Human sa stalo klasikou a etalónom v oblasti spracovania miezd. Funkcie, ktoré toto riešenie obsahuje sú na vrchole rebríčka všetkých mzdových programov, ktoré môžete na Slovensku získať. Na druhej strane tomu zodpovedá aj cena a preto sa toto riešenie predáva najmä v segmente stredných a väčších firiem.

Mladším bratom programu Human bol program Solid, ktorého funkcie boli o niečo menšie, ale cena oveľa prívetivejšia pre malé firmy a podnikateľov. Na základe dlhoročných skúseností vytvorila spoločnosť HOUR, spol. s r. o. mzdové účtovníctvo Humanet, ktoré používajú firmy na spracovanie miezd od roku 2007. Ide o prvé online mzdové účtovníctvo, ktoré ste mohli reálne bez akýchkoľvek kompromisov používať cez internet. Dnes má mzdové účtovníctvo Humanet za sebou už viac ako 6 rokov života a jeho obľuba narástla do takej miery, že aj mzdové účtovníctvo Solid sa už nepredáva a bolo od januára 2013 úplne nahradené mzdovým účtovníctvom Humanet.

Za úspechom mzdového účtovníctva Humanet stojí najmä fakt, že šetrí množstvo času, ktorý inak zaberá údržba a aktualizácia programu na mzdové účtovníctvo. Neustále zmeny zákonov a legislatívnych predpisov nútia výrobcov mzdových programov k ich častej aktualizácii. Od používateľov programov pre mzdové účtovníctvo to potom vyžaduje časté sťahovanie aktualizácií z internetu a inštalácie nových verzií. V prípade online mzdového účtovníctva Humanet tieto činnosti úplne odpadajú a tak sa účtovníčka môže venovať výlučne spracovaniu miezd a nemusí sa zaoberať aktualizáciami programu.

V mnohých firmách si účtovníčka ani nedokáže sama novú verziu programu nainštalovať a tak to robia špecializovaní vlastní alebo externí pracovníci, ktorých prácu je potrebné samozrejme zaplatiť. V týchto prípadoch sa výhody online mzdového účtovníctva prejavia dvojnásobne. Okrem času ušetrí online mzdové účtovníctvo aj množstvo peňazí.

Najobľúbenejším je online mzdové účtovníctvo u outsourcingových firiem, kde dokáže k uvedeným výhodám a úsporám pridať ešte jednu rozhodujúcu výhodu. Tou je fakt, že už nie je potrebný žiadny vlastný server na sprístupnenie mzdového účtovníctva pre jednotlivé účtovníčky outsourcingovej firmy. V tomto prípade sa úspory šplhajú až do výšky tisícok € ročne.

Ak zoberieme do úvahy fakt, že s online mzdovým účtovníctvom šetríte čas, šetríte peniaze a získate dostupnosť systému na tablete, smartfóne, Windows, Macu aj Linuxe, tak vôbec neprekvapí fakt, že online mzdové účtovníctvo je riešenie, ktorého ročný prírastok užívateľov sa zvyšuje. Na druhej strane stoja klasické Windows mzdové programy, ktorých ročný prírastok užívateľov sa znižuje. Je to zrejme podobný efekt a proces ako presun ľudí od počítačov k tabletom, kde medziročne predaj počítačov klesá, zatiaľ čo predaj tabletov stúpa.

www.humanet.sk

Default

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.