HERRYS ponúka dvojizbové apartmány za bezkonkurenčnú cenu

BRATISLAVA 17. júl 2013 – Na trhu s nehnuteľnosťami momentálne prevláda dopyt najmä po dvojizbových bytoch. Developer J&T Real Estate v spolupráci s realitnou spoločnosťou HERRYS vníma tento záujem zo strany potenciálnych kupujúcich, a preto ponúka na prenájom plne zariadené apartmány v River Park Long Stay Apartments za bezkonkurenčné ceny.

river park long stay apartments

Jedná sa o investičné byty, ktoré je možné kúpiť priamo s nájomníkom. Cena za jeden apartmán sa pohybuje od 162 700 eur s DPH, pričom bežná cena holobytu v komplexe sa začína na sume 206 400 eur s DPH. Aktuálne je predaných jedenásť apartmánov, ďalších šesť je rezervovaných. River Park Long Stay Apartments patrí ku kvalitným projektom s atraktívnou polohou a výrazným záujmom o bývanie. Ide o jedinečnú investičnú príležitosť, ktorú by ste si nemali nechať ujsť.

Projekt ponúka 32 dvojizbových plne zariadených apartmánov, ktoré sa nachádzajú v bloku 4 River Park 2. Apartmány sú rovnomerne rozložené na ôsmich podlažiach, rozloha obytného priestoru sa pohybuje od 56 do 82 m2. Každý z apartmánov má aj vlastnú terasu. Cena mesačného nájmu sa pohybuje od 1260 eur, mesačné náklady na energiu vychádzajú do 250 eur. Developer ponúka tiež možnosť zakúpenia parkovacieho státia.

Apartmán je plne zariadený nábytkom na mieru, vybavený televízorom, práčkou, vysávačom, kuchynskými potrebami, perinami, posteľnou bielizňou, uterákmi a nechýba ani kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi. Je tak pripravený na okamžité používanie. V rámci technického vybavenia disponujú apartmány nezávislým systémom kúrenia s vlastnou reguláciou, miestnosti sú vykurované kombináciou podlahových konvektorov bez ventilátorov a radiátorov. Jedným z benefitov, ktorý apartmán ponúka, je špeciálny chladiaci systém, fungujúci na báze podomietkového chladeného stropu. Je zdravší ako bežné chladiace systémy, pretože zabraňuje víreniu prachu, a je tak vhodný aj pre alergikov.

Nájomcovia tiež môžu využívať služby Kempinski Hotel River Park, Rolls Royce a  služby asistenta hotela po dobu jedného roka. Majitelia bytov získavajú tiež automaticky ročné členstvo v ZION SPA na 11.poschodí Kempinski River Park*****.

Samotná lokalita poskytuje budúcim majiteľom množstvo benefitov. Výborná dopravná dostupnosť, blízkosť Kempinski Hotel River Park, zaujímavé prevádzky ako tanečná škola, reštaurácie a možnosť aktívneho odpočinku - to je len časť výhod, ktoré prináša bývanie na nábreží Dunaja. Okolie River Parku navyše má príjemnú rodinnú atmosféru, keďže v rámci komplexu sa nepohybuje také množstvo ľudí, ako je to v prípade konkurenčných projektov na nábreží Dunaja.

Viac informácií o projekte River Park Long Stay Apartments a možnostiach kúpy nájdete na webstránke http://herrys.sk/nehnutelnost/193800/river-park-long-stay-apartments-predaj.html.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.