Nová pobočka v Bratislave

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Nová pobočka ponúka plnú škálu produktov spoločnosti Ačko-travel.sk. Pomôžeme vám vybrať zájazd, nájdeme ubytovanie, zabezpečíme letenky, uzavrieme cestovné poistene. Vaše požiadavky radi vybavíme počas otváracích hodín v priestoroch našej pobočky alebo na telefónnych číslach 02/4826 9900 a 0948/161 831.

Na výber z viac ako 130 slovenských, českých, ale aj rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií môžu všetci naši klienti využiť už 3 naše predajné miesta ako aj internetovú stránku www.acko-travel.sk.

Nájdete nás v Bratislave na Tomášikovej 19, v Senici na Hviezdoslavovej ul. 726/2 a v Leviciach na ulici Na Bašte 5.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018