Utorok, 15. október, 2019 | Meniny má Terézia

Nová pobočka v Bratislave

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Nová pobočka ponúka plnú škálu produktov spoločnosti Ačko-travel.sk. Pomôžeme vám vybrať zájazd, nájdeme ubytovanie, zabezpečíme letenky, uzavrieme cestovné poistene. Vaše požiadavky radi vybavíme počas otváracích hodín v priestoroch našej pobočky alebo na telefónnych číslach 02/4826 9900 a 0948/161 831.

Na výber z viac ako 130 slovenských, českých, ale aj rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií môžu všetci naši klienti využiť už 3 naše predajné miesta ako aj internetovú stránku www.acko-travel.sk.

Nájdete nás v Bratislave na Tomášikovej 19, v Senici na Hviezdoslavovej ul. 726/2 a v Leviciach na ulici Na Bašte 5.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

P3 začína na východe Slovenska s výstavbou parku

Prácu v ňom by mohlo nájsť až 1 500 ľudí z košického a prešovského regiónu.

Zľavnené študentské lístky na dopravu s ISIC už aj cez mobil

Zľavnené študentské lístky na dopravu sa s ISIC dajú kupovať už aj cez mobil

Lidl je odteraz všade! Vitajte v Lidl e-shope

Od októbra si zákazníci Lidla môžu obľúbený spotrebný tovar kúpiť už aj online