Nová pobočka v Bratislave

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Nová pobočka ponúka plnú škálu produktov spoločnosti Ačko-travel.sk. Pomôžeme vám vybrať zájazd, nájdeme ubytovanie, zabezpečíme letenky, uzavrieme cestovné poistene. Vaše požiadavky radi vybavíme počas otváracích hodín v priestoroch našej pobočky alebo na telefónnych číslach 02/4826 9900 a 0948/161 831.

Na výber z viac ako 130 slovenských, českých, ale aj rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií môžu všetci naši klienti využiť už 3 naše predajné miesta ako aj internetovú stránku www.acko-travel.sk.

Nájdete nás v Bratislave na Tomášikovej 19, v Senici na Hviezdoslavovej ul. 726/2 a v Leviciach na ulici Na Bašte 5.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.