Nová pobočka v Bratislave

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Nová pobočka ponúka plnú škálu produktov spoločnosti Ačko-travel.sk. Pomôžeme vám vybrať zájazd, nájdeme ubytovanie, zabezpečíme letenky, uzavrieme cestovné poistene. Vaše požiadavky radi vybavíme počas otváracích hodín v priestoroch našej pobočky alebo na telefónnych číslach 02/4826 9900 a 0948/161 831.

Na výber z viac ako 130 slovenských, českých, ale aj rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií môžu všetci naši klienti využiť už 3 naše predajné miesta ako aj internetovú stránku www.acko-travel.sk.

Nájdete nás v Bratislave na Tomášikovej 19, v Senici na Hviezdoslavovej ul. 726/2 a v Leviciach na ulici Na Bašte 5.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite