Štvrtok, 26. november, 2020 | Meniny má KornelKrížovkyKrížovky

Nová pobočka v Bratislave

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Áčko-travel.sk je k vám opäť bližšie. Pre klientov z Bratislavy a okolia je k dispozícií novootvorená pobočka našej spoločnosti na Tomášikovej ulici 19 v Bratislavskom Ružinove.

Nová pobočka ponúka plnú škálu produktov spoločnosti Ačko-travel.sk. Pomôžeme vám vybrať zájazd, nájdeme ubytovanie, zabezpečíme letenky, uzavrieme cestovné poistene. Vaše požiadavky radi vybavíme počas otváracích hodín v priestoroch našej pobočky alebo na telefónnych číslach 02/4826 9900 a 0948/161 831.

Na výber z viac ako 130 slovenských, českých, ale aj rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií môžu všetci naši klienti využiť už 3 naše predajné miesta ako aj internetovú stránku www.acko-travel.sk.

Nájdete nás v Bratislave na Tomášikovej 19, v Senici na Hviezdoslavovej ul. 726/2 a v Leviciach na ulici Na Bašte 5.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Ako vyzerá jeden deň operátorky infolinky?

V priebehu dňa vybaví až 100 telefonátov.

Tento rok by mal 70: Legenda Karola Duchoňa ožije u vás doma

Angličania majú Toma Jonesa, Česi Karla Gotta. My máme Karola Duchoňa.

Máte nápad ako zlepšiť svoje okolie? Radi ho podporíme!

Grant Nápad pre 3 generácie, na podporu komunitného života, je opäť otvorený. Najlepšie projekty získajú 30-tisíc eur.