Učiteľka si vytipovala v Niké vyše stotisíc eur!

Ako sa skutočne nabaliť, keď výhra z vášho tiketu môže byť maximálne 15 000 eur? Podajte si tých tiketov viac! Učte sa od učiteľky v materskej škole.

Ako sa skutočne nabaliť, keď výhra z vášho tiketu môže byť maximálne 15 000 eur? Podajte si tých tiketov viac! Učte sa od učiteľky v materskej škole.

Stačila jej investícia ani nie 14 eur. A stala sa jednou z najúspešnejších tipujúcich v histórii kurzového stávkovania na Slovensku. Vyhrala 104 743 eur!

Na svoj víťazný výber umiestnila 11 duelov z rôznych súťaží: futbalovú päticu duelov 1. predkola Európskej ligy, dva zápasy pohára v Čile, po jednom stretnutí z kolumbijskej a Severoamerickej ligy a napokon dva duely tenisového challengeru v ekvádorskej Mante. Vo všetkých prípadoch išlo o základné podujatia. Výhra tohto tiketu bola vyčíslená na 14 963,39, k čomu tipérke dopomohlo 40% kurzové zvýhodnenie pre členov Klubu Niké.

Pozoruhodné však je, že šťastná výherkyňa podala totožný tiket s vkladom 1,97 eura až SEDEMKRÁT! Získala tak tipérsky poklad v hodnote takmer 105 000 eur, čím ukázala všetkým mužským tipérom chrbát. Blahoželáme.

Ďalší výherca (z Košíc) vyhral 11 eur 88 centov. Nič zvláštne, vravíte si. To čo je ale na tomto tipérskom príbehu skutočne zaujímavé, je suma, ktorá mu ušla len veľmi tesne. Stačilo totiž, aby v zápase Rijeky s Istrou 1961 (3:0) hostia strelili len jeden gól a tento tipér by bol bohatší o 77 777 eur! Pýtate sa ako je to možné? Zapojil sa do hry Big Bank. Stavil si 2 eurá na presne šesť zápasov – všetko na výhru domácich. Tipy mu vyšli, k rozprávkovej výhre bolo treba, aby aspoň v piatich zápasoch vyhrali domáci výsledkom 3:1. Chýbal jediný gól... Strelecká smola Istry tak bola smolou i nášho tipéra. Nabudúce to však môže vyjsť, treba len skúšať!

Správu o aktuálnych výhercoch v Niké doplníme úspechom tipujúceho z Banskej Bystrice. Jeho intuícia, taktika a hlavne zapojenie sa do súťaže Miliónový Nikár mu prinieslo 33 333 eur. Vďaka tomu sa stal už 81. „korunovým milionárom“ v Niké. Chcete byť ďalším? Zapojte sa do prebiehajúceho, alebo ďalšieho cyklu tejto hry, ktorý začína už 5. augusta. Držíme palce!

Pozrite si kompletný výherný tiket našej stotisícovej výherkyne:

P.č.

11.

G. Jones – A. Collarini

Vklad: 7 x 1,97 € Výherný kurz: 7 x 5 425,45 Výhra: 7 x 10 688,14 €

Zvýhodnený kurz: 1,40 Kurz po zvýhodnení: 7x 7 595,63 Zvýhodnená výhra:104 743,73 €

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.