Tchibo – Krásna od hlavy až po päty

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo.

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo. Naše výrobky od súpravy profesionálnych kozmetických štetcov, žehličky na vlasy až po prístroj na omladenie pleti, Vás naladia na vlnu pohody a krásy. Aby krása vydržala, nalaďte sa na www.tchibo.sk.

beauty1-r141_res.jpg

IBA DNES, v stredu 24. 7. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia – poštovné ZADARMO pri nákupe akéhokoľvek nezľavneného tovaru! Platí iba tento jeden deň.

beauty2-r768_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Bratislava dostane o rok nový mestský bulvár

Hlavné mesto SR Bratislava spolu s investorom HB Reavis pokračuje v revitalizácii ulice Mlynské nivy.

DEXIS SLOVAKIA má nového generálneho riaditeľa

Po zlúčení DELUX a SLS-TECHNACO, kde sa právnym nástupcom stala firma DEXIS SLOVAKIA, dochádza k výmene na strategickej pozícii.

Vianoce a Silvester v teple: Pätnásť tipov, kam sa vybrať

Strávte hlavné sviatky roka netradične - namiesto zimy si oddýchnite v exotike.

Stavebná fakulta hostila medzinárodnú konferenciu CSASC

V dňoch 11. a ž 14. septembra sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnila piata medzinárodná konferencia CSASC 2018