Tchibo – Krásna od hlavy až po päty

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo.

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo. Naše výrobky od súpravy profesionálnych kozmetických štetcov, žehličky na vlasy až po prístroj na omladenie pleti, Vás naladia na vlnu pohody a krásy. Aby krása vydržala, nalaďte sa na www.tchibo.sk.

beauty1-r141_res.jpg

IBA DNES, v stredu 24. 7. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia – poštovné ZADARMO pri nákupe akéhokoľvek nezľavneného tovaru! Platí iba tento jeden deň.

beauty2-r768_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.