Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Tchibo – Krásna od hlavy až po päty

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo.

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo. Naše výrobky od súpravy profesionálnych kozmetických štetcov, žehličky na vlasy až po prístroj na omladenie pleti, Vás naladia na vlnu pohody a krásy. Aby krása vydržala, nalaďte sa na www.tchibo.sk.

beauty1-r141_res.jpg

IBA DNES, v stredu 24. 7. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia – poštovné ZADARMO pri nákupe akéhokoľvek nezľavneného tovaru! Platí iba tento jeden deň.

beauty2-r768_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.