Tchibo – Krásna od hlavy až po päty

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo.

Prichystajte sa! Spoločnosť Tchibo prináša až ku Vám domov profesionalitu salónu krásy s novou kolekciou na tému krása a starostlivosť o celé telo. Naše výrobky od súpravy profesionálnych kozmetických štetcov, žehličky na vlasy až po prístroj na omladenie pleti, Vás naladia na vlnu pohody a krásy. Aby krása vydržala, nalaďte sa na www.tchibo.sk.

beauty1-r141_res.jpg

IBA DNES, v stredu 24. 7. 2013, prebieha v e-shope Tchibo špeciálna akcia – poštovné ZADARMO pri nákupe akéhokoľvek nezľavneného tovaru! Platí iba tento jeden deň.

beauty2-r768_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.