Trávniku FC Zenit vysiatemu pred 30 dňami sa skvele darí!

Hustý porast na špeciálnom Fibresand povrchu s konzistentnou koreňovou zónou hlbokou 130-150 mm sa podarilo dosiahnuť za neuveriteľné 4 týždne.

Tráva bola vysiata do špeciálne pripraveného, vopred vyskúšaného a testovaného substrátu podporujúceho zakorenenie v kombinácii so špecifickou grow-in metódou.  Čas, ktorý bol k dispozícii na rast trávnika bol veľmi krátky a pre  ENGO & CRL tím to bola veľká výzva.

Richard Hayden, projektový manažér, povedal: "Sme veľmi radi, že sa trávniku dobre darí. Poveternostné podmienky počas grow-in fázy boli teplejšie ako sme očakávali a bolo preto nutné aplikovať veľmi špecifickú grow-in techniku. S kvalitou trávnika, pokrytím a hĺbkou koreňovej zóny som veľmi spokojný,  je to výsledok vhodne namixovaného materiálu pre koreňovú zónu a vhodne použitých metód a techník."

Norbert Zaťko , ENGO Group, povedal: "Tento týždeň budú pokračovať aktivity smerované k príprave povrchu na prvý zápas a už neočakávame žiadne veľké problémy.  Trávnik má viac ako 4 týždne, naďalej budú realizované zásahy a opatrenia  aby bol dostatočne pripravený na zimné obdobie. Sme presvedčení, že všetka naša snaha a energia vložená do tohto projektu priniesla svoje ovocie.  "

O projekte
Projekt bol tzv. TOTAL PITCH SOLUTION a konzorcium CLR & ENGO Group verí, že štadión bude predstavovať najvyšší štandard kvality trávneho povrchu v Rusku - jedná sa o prvú športovú plochu s technológiou Fibresand v krajinách bývalého Sovietskeho zväzu

Konzorcium CLR & ENGO Group má za sebou už niekoľko úspešných projektov futbalových štadiónov na Ukrajine a Poľsku  v rámci EURO 2012 a  pracuje na ďalších 8 projektoch pre FIFA 2014 World Cup ™ v Brazílii,  Švédsku, Slovensku, Kazani, Bielorusku, Anglicku, Škótsku, Južnej Afrike.

Fotogalériu zo stavby nájdete TU:

Videofilm nájdete TU:

Ďalšie projekty firmy ENGO (golf & futbal)

Dovolenka s deťmi v Egypte a tipy na overené hotely

S dieťaťom do Egypta? Na čo myslieť pred cestou a tipy na hotely pre rodiny.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.