Víte jak voní opravdoví muži? TOMMY HILFIGER vám napoví

Pánská kolínská voda TOMMY HILFIGER – Tommy Man je však vůní docela jinou, než jakou byste očekávali v přístavu. Pánové, na tuhle vůni totiž sbalíte každou hospodyňku, nikoli rybářku.

Barva modré, bílé a červené, je již silně spjata se značkou a jménem Tommyho Hilfigera, snad i barvami námořnických dekorací, a že i na jejich motivy Hilfiger vyrábí dámské plážové tašky nebo pruhované oblečení pro muže a ženy.

tommy hilfiger – tommy manKonkrétně pánská kolínská voda TOMMY HILFIGER – Tommy Man je však vůní docela jinou, než jakou byste očekávali v přístavu. Pánové, na tuhle vůni totiž sbalíte každou hospodyňku, nikoli rybářku. Návrhář Tommy Hilfiger totiž do této láhvičky zakomponoval vůni jablečného koláče!

Samotná hlava parfému obsahuje brusinku a jablko, srdcem je texaská žlutá růže a kentucká modrá zeleň a základ parfému paradoxně esenci vody přece jenom představuje, je jím totiž středoatlantské plavené dřevo.

Nato, že má samotný zakladatel společnosti už přes šedesát let, hravost v jeho nápadech a cestovatelský duch, se jeho výrobkům nedá upřít. Možná je to i tím, že Tommy Hilfiger původně v osmnácti letech začínal jako divoký hippie návrhář. Nakupoval džíny do zvonů, které doma upravil podle svého vkusu a začal je rozprodávat. Se svou touhou, dostat své výrobky do každé díry v Americe i do Londýna, vzdoroval svým rodičům, kteří jej nutili studovat. Dnes je bez studia miliardářem.

V roce 1969 si Tommy (jehož předkem byl údajně skotský básník Robert Burns) otevřel originální krám s názvem „Místo pro lidi“. Květinová revoluce vrcholila, všichni se milovali, všichni si užívali života, komunita hippies si nedělala zlo. Dokonce i Hilfigerův obchod, orientující se na běžný prodej, tak vypadal jako jeden velký obývák. To ovšem mělo jeden negativ – lidi se bavili, nikoli nakupovali. Návrhář tak v pětadvaceti zbankrotoval, aby se poučil z vlastní chyby a s penězi svých přátel založil Tommy Hilfiger Corporation.

Barvu tří si okamžitě přisvojil pod svou značku a veřejnost si z něj dělala legraci, že zrovna on, který nestudoval, navrhl oblečení, připomínající kampusy amerických univerzit. Brzy nato se na Times Square objevila reklama, kdo patří mezi čtyři největší návrháře (RL – Ralph Lauren, PE – Perry Ellis, CK – Calvin Klein a TH – Tommy Hilfiger)…

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.

Zuzana Žirková: Šport v meste je v polčase rozpadu

„Podporujem AlenuBašistovú, pretože som presvedčená, že svojimi skúsenosťami a vedomosťami, výrazne pomôže športu v Košiciach.“

Čo nemôžete zaregistrovať ako ochrannú známku?

Do registra ochranných známok si nemôžete prihlásiť primárne následovné označenia

Potrebujete ochrannú známku pre Váš produkt ?

Podnikateľom sa často stáva, že výborná služba alebo tovar sú odkopírované a vlastníkom spoločnosti.