Víte jak voní opravdoví muži? TOMMY HILFIGER vám napoví

Pánská kolínská voda TOMMY HILFIGER – Tommy Man je však vůní docela jinou, než jakou byste očekávali v přístavu. Pánové, na tuhle vůni totiž sbalíte každou hospodyňku, nikoli rybářku.

Barva modré, bílé a červené, je již silně spjata se značkou a jménem Tommyho Hilfigera, snad i barvami námořnických dekorací, a že i na jejich motivy Hilfiger vyrábí dámské plážové tašky nebo pruhované oblečení pro muže a ženy.

tommy hilfiger – tommy manKonkrétně pánská kolínská voda TOMMY HILFIGER – Tommy Man je však vůní docela jinou, než jakou byste očekávali v přístavu. Pánové, na tuhle vůni totiž sbalíte každou hospodyňku, nikoli rybářku. Návrhář Tommy Hilfiger totiž do této láhvičky zakomponoval vůni jablečného koláče!

Samotná hlava parfému obsahuje brusinku a jablko, srdcem je texaská žlutá růže a kentucká modrá zeleň a základ parfému paradoxně esenci vody přece jenom představuje, je jím totiž středoatlantské plavené dřevo.

Nato, že má samotný zakladatel společnosti už přes šedesát let, hravost v jeho nápadech a cestovatelský duch, se jeho výrobkům nedá upřít. Možná je to i tím, že Tommy Hilfiger původně v osmnácti letech začínal jako divoký hippie návrhář. Nakupoval džíny do zvonů, které doma upravil podle svého vkusu a začal je rozprodávat. Se svou touhou, dostat své výrobky do každé díry v Americe i do Londýna, vzdoroval svým rodičům, kteří jej nutili studovat. Dnes je bez studia miliardářem.

V roce 1969 si Tommy (jehož předkem byl údajně skotský básník Robert Burns) otevřel originální krám s názvem „Místo pro lidi“. Květinová revoluce vrcholila, všichni se milovali, všichni si užívali života, komunita hippies si nedělala zlo. Dokonce i Hilfigerův obchod, orientující se na běžný prodej, tak vypadal jako jeden velký obývák. To ovšem mělo jeden negativ – lidi se bavili, nikoli nakupovali. Návrhář tak v pětadvaceti zbankrotoval, aby se poučil z vlastní chyby a s penězi svých přátel založil Tommy Hilfiger Corporation.

Barvu tří si okamžitě přisvojil pod svou značku a veřejnost si z něj dělala legraci, že zrovna on, který nestudoval, navrhl oblečení, připomínající kampusy amerických univerzit. Brzy nato se na Times Square objevila reklama, kdo patří mezi čtyři největší návrháře (RL – Ralph Lauren, PE – Perry Ellis, CK – Calvin Klein a TH – Tommy Hilfiger)…

Letná ponuka: Predplatné SME.sk len za 9,90 €

Objednajte si SME.sk na 3 mesiace a zoberte zaujímavé čítanie na vašu dovolenku.

HB Reavis rozširuje svoje portfólio v Londýne už o piaty projekt

Spoločnosť nadobudla priestory pri stanici Farringdon West, kde postaví kancelársku budovu nad železničnou traťou Crossrail.

Ochrana pred tropickou horúčavou

Aj tepelná izolácia nám môže zachovať chladnú hlavu.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.