Ako vybrať správny parfum na leto

Leto je obdobie roka, na ktoré sme sa všetci veľmi tešili. Očakávame vždy veľa zážitkov. Tak ich podporme nejakou peknou zaujímavou vôňou. Ponúkame zopár rád, ako na to

Dámy a páni, leto máme v plnom prúde, teploty sa šplhajú nad 30 °C a určite by sme sa neradi prezentovali pri romantickej večeri alebo rande nežiaducim zápachom. Alebo práve naopak ťažkopádnou vôňou, ktorá by mohla nášho partnera odradiť.

Preto je nesmierne dôležité aby sme pri výbere letného parfumu nešliapli vedľa, ak chceme partnera zaujať. Ponúkame vám zopár trikov a rád ako vybrať ten správny. Ideálne sú menej koncentrované prípravky. V dnešnej dobe sú už dostať parfumy špeciálne vyrobené pre leto alebo odľahčené či prípadne úplne bezalkoholové verzie populárnych vôní.

Sú skombinované tak, aby vyvolali pocit ochladenia a osvieženia. Je veľmi dôležité, aby letné vône neobsahovali látky, ktoré po kontakte so slnkom vyvolajú nežiaduce alergické reakcie napr. pigmentové škvrny. Pokojne ich môžeme jemným rozprášením aplikovať na odev či vlasy aj viackrát za deň. Avšak pri priamom slnení ich nechajme v taške.

Nezabúdajte na to, že v prvom rade sa v danej vôni musíte vy sami cítiť dobre a pohodlne. Dajte si záležať pri výbere dvoch - troch dobrých vôní, ktoré striedajte, aby ste stále nevoňali rovnako. Držíme palce pri výbere a nechajte sa unášať krásnymi letnými vôňami.

Vaše parfemy www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite