Ako vybrať správny parfum na leto

Leto je obdobie roka, na ktoré sme sa všetci veľmi tešili. Očakávame vždy veľa zážitkov. Tak ich podporme nejakou peknou zaujímavou vôňou. Ponúkame zopár rád, ako na to

Dámy a páni, leto máme v plnom prúde, teploty sa šplhajú nad 30 °C a určite by sme sa neradi prezentovali pri romantickej večeri alebo rande nežiaducim zápachom. Alebo práve naopak ťažkopádnou vôňou, ktorá by mohla nášho partnera odradiť.

Preto je nesmierne dôležité aby sme pri výbere letného parfumu nešliapli vedľa, ak chceme partnera zaujať. Ponúkame vám zopár trikov a rád ako vybrať ten správny. Ideálne sú menej koncentrované prípravky. V dnešnej dobe sú už dostať parfumy špeciálne vyrobené pre leto alebo odľahčené či prípadne úplne bezalkoholové verzie populárnych vôní.

Sú skombinované tak, aby vyvolali pocit ochladenia a osvieženia. Je veľmi dôležité, aby letné vône neobsahovali látky, ktoré po kontakte so slnkom vyvolajú nežiaduce alergické reakcie napr. pigmentové škvrny. Pokojne ich môžeme jemným rozprášením aplikovať na odev či vlasy aj viackrát za deň. Avšak pri priamom slnení ich nechajme v taške.

Nezabúdajte na to, že v prvom rade sa v danej vôni musíte vy sami cítiť dobre a pohodlne. Dajte si záležať pri výbere dvoch - troch dobrých vôní, ktoré striedajte, aby ste stále nevoňali rovnako. Držíme palce pri výbere a nechajte sa unášať krásnymi letnými vôňami.

Vaše parfemy www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?