Last minute dovolenky

Leto je už v plnom prúde a väčšina z Vás hľadá vhodný last minute. Cestovných kancelárií je však veľa a takéto hľadanie môže zaberať veľa času. Riešením je využitie služieb cestovnej agentúry.

Leto je už v plnom prúde a tak väčšina z nás už pomýšľa na letné dovolenky.

Tí z Vás čo ste si nestihli kúpiť dovolenku v predpredaji a využiť tak skvelé first moment zľavy, určite trpezlivo sledujete vývoj last minute cien na letné dovolenky. Ideálny priestor, kde to sledovať je internet. Cestovných kancelárií je však veľmi veľa a tak takéto hľadanie môže zaberať veľa času. Výhodou je preto obrátiť sa na cestovnú agentúru, ktorá zastrešuje ponuky od viacerých cestovných kancelárii.

Cestovná agentúra Ačko-travel.sk aktualizuje na svojej stránke ponuky viac ako 70 slovenských cestovných kancelárií, niektoré české a viac ako 60 rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií. Ponuka je dostatočne široká, prehľadne zoradená podľa najnižšej konečnej ceny dospelej osoby. Pre ľahšiu orientáciu sú hneď v prvom výsledku hľadania zobrazené ponuky so základnou, ale aj konečnou cenou pre jednu dospelú osobu. Zároveň sú pomocou piktogramov zobrazené možnosti obsadenia jednotlivých izieb a tak sa už nestane napríklad štvorčlennej rodine, že si vyhliadne hotel a pri objednávke zistí, že hotel neponúka izbu s dvoma prístelkami.

Pomocou ďalších piktogramov a krátkeho popisu po priložení myšky nad piktogram si môže zákazník načítať všetky dôležité informácie. Ak ho hotel zaujme, môže vstúpiť do jeho detailu a prezrieť si podrobnejší popis aj s fotogalériou.

Aktualizácie prebiehajú niekoľko krát denne, takže väčšina last minute ponuky je aktuálna.

Pre tých, ktorý nemajú priestor vyhľadávať každý deň aktuálne last minute je tu možnosť nastaviť si vlastné kritériá na vyhľadávanie aktuálnych ponúk. A tak vám aktuálne last minute ponuky prídu podľa vami nastaveného intervalu priamo na váš e-mail.

Celú ponuku z internetu nájdete aj na pobočkách našej spoločnosti. Ochotný a scestovaný personál sa na Vás teší v Bratislave na Tomášikovej, v Senici na Štefánikovej, a v Leviciach Na Bašte.

Neváhajte a využite širokú ponuku služieb cestovnej agentúry Ačko-travel.sk

Poľovníkom sa nestaneš, musíš sa ním narodiť!

Tobiáš Komanický začal hrať na poľovnícky roh ako 12-ročný. Dnes reprezentuje SPU v Nitre na prestížnych súťažiach trubačov.

Bratislava začína s výstavbou bulváru Mlynské nivy

Investor HB Reavis začína s celkovou rekonštrukciou ulice Mlynské nivy.

Tréningové moduly HACCP online

Na SPU v Nitre diskutovali o vytvorení HACCP tréningových modulov v oblasti bezpečnosti potravín a krmív

Kuba má záujem o spoluprácu s SPU v Nitre

Vedenie SPU v Nitre privítalo na pôde univerzity delegáciu, vedenú veľvyslankyňou Kuby na Slovensku, Yamilou Soniou Pita Montes.