Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Keď sklo víno pokazí

Zabudnite na hrubostenné monštrá z brúseného skla, do ktorých nalieval víno ešte váš pradedo. Kvalitné víno si zaslúži aj kvalitné poháre.

Zabudnite na hrubostenné monštrá z brúseného skla, do ktorých nalieval víno ešte váš pradedo. Kvalitné víno si zaslúži aj kvalitné poháre. A aby vás sada pohárov na začiatok nestála viac ako kartón vína, máme pre vás výnimočnú ponuku.

Za nákup akýchkoľvek ružových vín z celej našej ponuky v hodnote aspoň 50€ vrátane DPH, získate okrem dopravy kuriérom zadarmo aj sadu 4 kvalitných pohárov zadarmo. Poháre Vám automaticky pridáme do košíka k objednávke. Ponuka je časovo limitovaná, preto neváhajte a objednávajte hneď.

Z našej ponuky viac ako 80 ružových vín z celého sveta pre Vás vyberáme:

jj-ostrozovic1-r816_res.jpgJ&J Ostrožovič Frankovka modrá ružová 2012

Jemná dochuť višňovej kôstky decentne podfarbuje toto víno.

Kúpite na vino.sme.sk len za 3,77€

karpatska-perla1-r230_res.jpgKarpatská Perla Varieto Frankovka modrá 2012

Víno má príťažlivú jahodovo-malinovú farbu a omamnú vôňu lesného ovocia. V chuti nájdeme malinovú šťavu, černice aj dochuť sladkého jahodového sirupu.

Kúpite na vino.sme.sk len za 6,83€

winzer-krems1-r738_res.jpgWinzer Krems Rose Zweigelt 2011

Jemné ružové víno letného charakteru, ktoré osvieži telo aj myseľ.

Kúpite na vino.sme.sk len za 5,90€

gerardbertrand1-r440_res.jpgGerard Bertrand 6éme SENS Rosé 2011

Víno krásnej malinovej farby s iskrivým okrajom. Vôňa vína je mladá, osviežujúca s prevahou lesných plodov, najmä jahôd a malín.

Kúpite na vino.sme.sk len za 5,83€

Celú ponuku ružových vín na vino.sme.sk nájdete TU.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.