Keď sklo víno pokazí

Zabudnite na hrubostenné monštrá z brúseného skla, do ktorých nalieval víno ešte váš pradedo. Kvalitné víno si zaslúži aj kvalitné poháre.

Zabudnite na hrubostenné monštrá z brúseného skla, do ktorých nalieval víno ešte váš pradedo. Kvalitné víno si zaslúži aj kvalitné poháre. A aby vás sada pohárov na začiatok nestála viac ako kartón vína, máme pre vás výnimočnú ponuku.

Za nákup akýchkoľvek ružových vín z celej našej ponuky v hodnote aspoň 50€ vrátane DPH, získate okrem dopravy kuriérom zadarmo aj sadu 4 kvalitných pohárov zadarmo. Poháre Vám automaticky pridáme do košíka k objednávke. Ponuka je časovo limitovaná, preto neváhajte a objednávajte hneď.

Z našej ponuky viac ako 80 ružových vín z celého sveta pre Vás vyberáme:

jj-ostrozovic1-r816_res.jpgJ&J Ostrožovič Frankovka modrá ružová 2012

Jemná dochuť višňovej kôstky decentne podfarbuje toto víno.

Kúpite na vino.sme.sk len za 3,77€

karpatska-perla1-r230_res.jpgKarpatská Perla Varieto Frankovka modrá 2012

Víno má príťažlivú jahodovo-malinovú farbu a omamnú vôňu lesného ovocia. V chuti nájdeme malinovú šťavu, černice aj dochuť sladkého jahodového sirupu.

Kúpite na vino.sme.sk len za 6,83€

winzer-krems1-r738_res.jpgWinzer Krems Rose Zweigelt 2011

Jemné ružové víno letného charakteru, ktoré osvieži telo aj myseľ.

Kúpite na vino.sme.sk len za 5,90€

gerardbertrand1-r440_res.jpgGerard Bertrand 6éme SENS Rosé 2011

Víno krásnej malinovej farby s iskrivým okrajom. Vôňa vína je mladá, osviežujúca s prevahou lesných plodov, najmä jahôd a malín.

Kúpite na vino.sme.sk len za 5,83€

Celú ponuku ružových vín na vino.sme.sk nájdete TU.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.