Festival Bažant Pohoda bol tento rok lepší, aj vďaka Orangeu

Fanúšikovia letného hudobného festivalu na Slovensku Bažant Pohoda si počas víkendu 11. 7. – 13. 7. 2013 užili atrakcie, s ktorými opäť po roku prišiel Orange ako jeden z hlavných partnerov festivalu.

Fanúšikovia najväčšieho letného hudobného festivalu na Slovensku Bažant Pohoda si počas víkendu 11. 7. – 13. 7. 2013 užili atrakcie, s ktorými opäť po roku prišiel Orange ako jeden z hlavných partnerov festivalu.

Vynovenú festivalovú aplikáciu si tento rok do svojho smartfónu stiahlo 9951 fanúšikov mobilných aplikácií. Zábavnú arénu na korčuliach Orange Roller Disco počas troch dní navštívilo viac ako 6000 ľudí, v Orange nabíjačkárňach bolo dobitých viac ako 4800 mobilných telefónov. Pre bezproblémovú komunikáciu počas festivalu Orange posilnil svoju sieť, v ktorej festivaloví fanúšikovia uskutočnili takmer pol milióna hovorov a preniesli spolu v sieti Orange, ako aj prostredníctvom wi-fi pripojenia 673 GB dát.

Orange ako hlavný partner festivalu Bažant Pohoda 2013 priniesol aj v tomto roku na trenčianske letisko nové formy zábavy a umožnil taktiež lepšiu komunikáciu. K tej prispela aj vynovená špeciálna festivalová aplikácia pre smartfóny Bažant Pohoda 2013 powered by Orange. Návštevníkom festivalu umožnila ľahšiu orientáciou v programe aj v teréne priamo na letisku a pomáhala im nájsť svojich priateľov z Facebooku v dave. Bezplatnú aplikáciu si stiahlo 9951 užívateľov.

V oddychovej Orange zóne sa počas festivalu návštevníci mohli osviežiť nielen drinkami, ale aj prostredníctvom vodnej šmýkačky „waterslide“. Na ňu, spolu s udržovaním sviežosti trávnika, sa v Orange zóne spotrebovalo takmer 10 000 litrov vody. Okrem bezplatného wi-fi pripojenia v Orange zóne, prostredníctvom ktorého sa prenieslo 461 GB dát, boli účastníkom k dispozícii aj nabíjačkárne. Počas troch dní festivalu bolo v dvoch Orange obslužných nabíjačkárňach, ktorých kapacita v porovnaní s minulým rokom bola viac ako dvojnásobná, dobitých 4854 mobilných telefónov. Ďalšie stovky mobilov boli dobíjané v poskytnutých „samonabíjačkárňach“.

Obľúbenú zábavnú atrakciu na korčuliach spojenú s hudbou Orange Roller Disco navštívilo počas festivalového víkendu viac ako 6000 návštevníkov, ktorí si bez poplatku mohli požičať jednoradové aj štýlové dvojradové korčule.

Orange priniesol na Bažant Pohodu aj výhody svojej siete. Vďaka posilnenému pokrytiu prostredníctvom základňových staníc zabezpečil lepšiu komunikáciu pre všetkých účastníkov festivalu. Počas trvania festivalu v areáli letiska užívatelia mobilných telefónov presurfovali v rámci siete Orange 212,3 GB dát, čo je o 118% viac ako vlani a uskutočnili takmer pol milióna hovorov.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak