Wolverine v znamení 5

Luknár a Buckingham v pazúroch Wolverina

Do kín vstupuje dlho očakávaná premiéra filmu The Wolverine s Hughom Jackmanom, ktorý je pokračovaním série X-Men filmov.

O filme: Keď je najzraniteľnejší, je najnebezpečnejší!

Wolverine (Hugh Jackman), hrdina zo ságy o mutantoch X-Men, sa vo svojom novom dobrodružstve pozrie do súčasného Japonska, aby tam otestoval svoju nesmrteľnosť na ostrí samurajských mečov. Prvýkrát v živote sa cíti zraniteľný, ocitá sa na samej hrane svojich fyzických a psychických možností. „Tento príbeh zavedie Wolverina do sveta, ktorý sa diametrálne líši od prostredia ktoréhokoľvek z predchádzajúcich filmov série o X-menoch,“ hovorí Hugh Jackman, ktorý je tiež jedným z producentov filmu. „Vo filme je veľa súbojov, ale hlavná bitka prebieha v Loganovom vnútri: musí sa rozhodnúť, či byť monštrom alebo sa stať človekom.“

Partnerstvo s exkluzívnymi 5-kami

V súvislosti s pokračovaním príbehu o Wolverinovi sa objavila na slovenskom trhu limitovaná edícia žuvačiek 5 – The Wolverine, ktorá vznikla na základe spolupráce spoločnosti Wrigley s  distribútorom filmu.

Žuvačky 5 The Wolverine stimulujú všetkých 5 zmyslov. Hlavný hrdina filmu získal vďaka tajomného kovu adamantiu mimoriadnu silu. Symbolom sily sú aj  nezvyčajné adamantiové pazúry Wolverina na obale žuvačiek tejto limitovanej edície, ktorá je špeciálne šitá na mieru tohto akčného hrdinu a mohli ju ochutnať aj návštevníci premiéry.

Uvedenie novej edície žuvačiek 5 sprevádza zaujímavá spotrebiteľská súťaž. Pomocou kódu, ktorý je skrytý vo vnútri balenia 5 - The Wolverine, môžu spotrebitelia vyhrať  lístky do kina, tašku či okuliare Wolverine. Hlavnou výhrou je adrenalínový víkend v Prahe plný neuveriteľných zážitkov, kde na výhercu čaká pilotovanie vrtuľníka či skok padákom. Viac na www.fivewolverine.com

Hviezdy na slávnostnej predpremiére

Čaru Wolverina neodolal ani populárny Roman Luknár, ktorý patrí k fanúšikom akčných filmov. Roman Luknár si rovnako ako Celeste Buckingaham vyskúšali aj adamatiové pazúry, ktoré sú Wolverinovými hlavnými zbraňami. Na predpremiére si zajatie Wolverinom vyskúšala aj Eva Sakalová, ktorá patrí medzi obdivovateľky šarmatného Hugha Jackmena. Okrem už spomenutých hviezd sa predpremiéry, ktorú uviedol Sajfa z Fun rádia objavili Thomas Puskailer, Martin Harich, Peter Marcin, Andrej Bičan či Lenka Šóšová.

3-r835_res.jpg

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?