Orange stále najobľúbenejším operátorom u zákazníkov

Orange je aj po prvom polroku 2013 stále najobľúbenejším operátorom na Slovensku. Celkovo až 323 tisíc zákazníkov sa rozhodlo podpísať, alebo opätovne predĺžiť zmluvu na paušál, predplatenú službu alebo mobilný internet. K 30.6.2013 evidoval Orange spolu 2,899 milióna aktívnych zákazníkov, z čoho je 2,787 milióna zákazníkov mobilných služieb. Počet zákazníkov fixného internetu a digitálnej televízie vzrástol medziročne o ďalších 80% na takmer 112 tisíc.

Pozitívne sa vyvíjal aj trend prenositeľnosti čísla. Do Orangeu si svoje číslo v prvom polroku 2013 prenieslo 21 630 zákazníkov, čo je 3,5 násobne viac ako v rovnakom období uplynulého roku. Na druhej strane, počet zákazníkov, ktorí sa rozhodli preniesť si číslo z Orangeu k inému operátorovi sa dlhodobo stabilizuje, v prvom polroku to bolo 50 448 zákazníkov.

Najvýznamnejším faktorom ovplyvňujúcim výsledky z mobilných služieb bola pokračujúca dlhodobá orientácia Orangeu na hodnotu poskytovanú zákazníkom v rámci mesačného poplatku a na služby a ponuky podľa zákazníckych segmentov. V prvom kvartáli sa na týchto výsledkoch podieľali predovšetkým tzv. zvýhodnené WOW ponuky paušálov ponúkajúce nekonečné volania, SMS/MMS a internet v mobile za pevný mesačný poplatok. V druhom štvrťroku Orange svoje segmentové ponuky ešte viac zvýhodnil a vylepšil predstavením Ideálnych paušálov, ktoré okrem all-inclusive služieb prinášajú ešte vyššiu úžitkovú hodnotu vďaka doplnkovým službám zahrnutým v mesačnom poplatku. Ideálne paušály navyše zvýšili  záujem zákazníkov o vyššie kategórie paušálov z radov PanterPanter Pro

Na náraste podielu fixných služieb na celkových výkonoch Orangeu sa v najväčšej miere podieľal Internet na Doma DSL, s ktorým Orange na slovenský trh priniesol novú, cenovo výhodnú alternatívu pevného internetového pripojenia s rýchlosťami 5 Mbit/s - 20 Mbit/s, ako aj Orange TV, čo je stále jediná služba svojho druhu na Slovensku, vďaka ktorej môžu výhody digitálnej televízie od Orangeu využívať zákazníci už takmer na celom území Slovenska.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.