TOP CAFE - oddych s hlavou v oblakoch

Kaviareň s nadhľadom – tento originálny prívlastok získala od návštevníkov Top cafe.

Počas krásnych letných dní ponúka najvyššie položená kaviareň v Prievidzi príjemné posedenie na terase. Prostredníctvom zabudovaného ďalekohľadu získate jedinečný bonus - výhľad na panorámu Prievidze, Bojníc, Novák a okolitých obcí hornonitrianskeho regiónu.

Začnite svoj letný deň raňajkami v žiari slnka. V Top cafe podávame neskoré raňajky od 10.00 až do 12.00 h. Vybrať si môžete z omeliet, toastov a bohatej ponuky hamburgerov s hranolkami a kolou. Súčasťou raňajkovej ponuky je káva s mliekom a pomarančový džús za výhodnú cenu.

Príjemný personál vám rád vyjde v ústrety aj v čase obeda. Čas od 12.00 do 14.00 h sa môže stať časom vašich výhod. Jedlá z ponuky tu vtedy podávame so zľavou 22 percent. Okrem špecialít vlastnej kuchyne, ktoré sú súčasťou jedálneho lístka, ponuku jedál obohacuje aj sezónny jedálny lístok. Nájdete v ňom ľahké jedlá vhodné na horúce letné dni. Kulinárskou špecialitou je ponuka krokodíla na masle s citrónovou omáčkou a grilovanou zeleninou.

Samozrejmosťou je široký sortiment chladených, miešaných nápojov, mliečnych koktailov a rôzne druhy kávy značky Grand Milano a Alfredo Espresso, vrátane bezkofeínových.

Výnimočná atmosféra moderných priestorov kaviarne Top cafe s neobmedzeným prístupom na internet je vhodná na posedenia s priateľmi, rodinné stretnutia, obchodné rokovania, recepcie, prezentačné a školiace akcie. Profesionálny tím sa postará o vašu pohodu, kompletný servis, občerstvenie, vrátane ľahkých zdravých jedál a špeciálneho menu pre akúkoľvek príležitosť.

Top cafe ako jediná v regióne ponúka „oddych s hlavou v oblakoch“. Ak ho chcete zažiť na vlastnej koži, príďte na 8. poschodie Výškovej budovy na Ulici Štefana Králika v Prievidzi. Otvorené máme v pondelok – sobotu od 10.00 do 22.00 h, v nedeľu od 12.00 do 22.00 h. Vstup z Bojnickej cesty cez parkovisko za budovou.

Fascinuje ma nadšenie mladých ľudí, s akým hltajú nové trendy

...hovorí profesor Pavol Findura, pedagóg na Katedre strojov a výrobných biosystémov Technickej fakulty SPU v Nitre.

16 tipov na poznávacie zájazdy so slovenským sprievodcom

Objavujte nové miesta bez starostí so slovenským turistickým sprievodcom.

Adient je tretí najlepší zamestnávateľ

Spoločnosť Adient, globálny líder vo výrobe automobilových sedadiel, získala tretie miesto v prestížnej ankete Najzamestnávateľ.

Chute a vône kórejskej kuchyne priamo v METRO

Užite si chute a vône Južnej Kórey pri príležitosti olympiády v Pjongčangu priamo vo veľkoobchode METRO po celom Slovensku.