Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

TOP CAFE - oddych s hlavou v oblakoch

Kaviareň s nadhľadom – tento originálny prívlastok získala od návštevníkov Top cafe.

Počas krásnych letných dní ponúka najvyššie položená kaviareň v Prievidzi príjemné posedenie na terase. Prostredníctvom zabudovaného ďalekohľadu získate jedinečný bonus - výhľad na panorámu Prievidze, Bojníc, Novák a okolitých obcí hornonitrianskeho regiónu.

Začnite svoj letný deň raňajkami v žiari slnka. V Top cafe podávame neskoré raňajky od 10.00 až do 12.00 h. Vybrať si môžete z omeliet, toastov a bohatej ponuky hamburgerov s hranolkami a kolou. Súčasťou raňajkovej ponuky je káva s mliekom a pomarančový džús za výhodnú cenu.

Príjemný personál vám rád vyjde v ústrety aj v čase obeda. Čas od 12.00 do 14.00 h sa môže stať časom vašich výhod. Jedlá z ponuky tu vtedy podávame so zľavou 22 percent. Okrem špecialít vlastnej kuchyne, ktoré sú súčasťou jedálneho lístka, ponuku jedál obohacuje aj sezónny jedálny lístok. Nájdete v ňom ľahké jedlá vhodné na horúce letné dni. Kulinárskou špecialitou je ponuka krokodíla na masle s citrónovou omáčkou a grilovanou zeleninou.

Samozrejmosťou je široký sortiment chladených, miešaných nápojov, mliečnych koktailov a rôzne druhy kávy značky Grand Milano a Alfredo Espresso, vrátane bezkofeínových.

Výnimočná atmosféra moderných priestorov kaviarne Top cafe s neobmedzeným prístupom na internet je vhodná na posedenia s priateľmi, rodinné stretnutia, obchodné rokovania, recepcie, prezentačné a školiace akcie. Profesionálny tím sa postará o vašu pohodu, kompletný servis, občerstvenie, vrátane ľahkých zdravých jedál a špeciálneho menu pre akúkoľvek príležitosť.

Top cafe ako jediná v regióne ponúka „oddych s hlavou v oblakoch“. Ak ho chcete zažiť na vlastnej koži, príďte na 8. poschodie Výškovej budovy na Ulici Štefana Králika v Prievidzi. Otvorené máme v pondelok – sobotu od 10.00 do 22.00 h, v nedeľu od 12.00 do 22.00 h. Vstup z Bojnickej cesty cez parkovisko za budovou.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

5 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

7 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk