Tchibo - Pre najlepších štvornohých priateľov

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo.

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo . Objavte dôvtipné pomôcky na starostlivosť o zuby aj srsť, širokú ponuku inteligentných hračiek a úložné riešenia na pochúťky a krmivo. Nezabudli sme ani na skrýše a pelechy, vybavenie na pohodlné cestovanie s Vašimi najvernejšími priateľmi či najrôznejšie doplnky. Všetko pre psy, mačky, malé zvieratá a kone nájdete v overenej kvalite teraz v Tchibo .

imgdotextu1-r865_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r676_res.jpg

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.

4 mýty o minerálnej vlne, ktorým by ste nemali veriť

Nenechajte sa popliesť poverami či polopravdami o tepelnoizolačných materiáloch

Stavebná fakulta STU na dňoch kariérneho poradenstva

V priestoroch Múzea dopravy v Bratislave 19. októbra 2018

XXIII. Seminár I. Poliačka – Rozvoj cestnej infraštruktúry

XXIII. Seminár I. Poliačka s medzinárodnou účasťou – Rozvoj cestnej infraštruktúry.