Tchibo - Pre najlepších štvornohých priateľov

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo.

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo . Objavte dôvtipné pomôcky na starostlivosť o zuby aj srsť, širokú ponuku inteligentných hračiek a úložné riešenia na pochúťky a krmivo. Nezabudli sme ani na skrýše a pelechy, vybavenie na pohodlné cestovanie s Vašimi najvernejšími priateľmi či najrôznejšie doplnky. Všetko pre psy, mačky, malé zvieratá a kone nájdete v overenej kvalite teraz v Tchibo .

imgdotextu1-r865_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r676_res.jpg

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.