Tchibo - Pre najlepších štvornohých priateľov

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo.

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo . Objavte dôvtipné pomôcky na starostlivosť o zuby aj srsť, širokú ponuku inteligentných hračiek a úložné riešenia na pochúťky a krmivo. Nezabudli sme ani na skrýše a pelechy, vybavenie na pohodlné cestovanie s Vašimi najvernejšími priateľmi či najrôznejšie doplnky. Všetko pre psy, mačky, malé zvieratá a kone nájdete v overenej kvalite teraz v Tchibo .

imgdotextu1-r865_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r676_res.jpg

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?