Tchibo - Pre najlepších štvornohých priateľov

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo.

Potešte svojich štvornohých miláčikov hračkami a vybavením do interiéru i exteriéru z najnovšej kolekcie Tchibo . Objavte dôvtipné pomôcky na starostlivosť o zuby aj srsť, širokú ponuku inteligentných hračiek a úložné riešenia na pochúťky a krmivo. Nezabudli sme ani na skrýše a pelechy, vybavenie na pohodlné cestovanie s Vašimi najvernejšími priateľmi či najrôznejšie doplnky. Všetko pre psy, mačky, malé zvieratá a kone nájdete v overenej kvalite teraz v Tchibo .

imgdotextu1-r865_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r676_res.jpg

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.