Dovolenkové inšpirácie - Chorvátsko, Bulharsko, Španielsko

Ačko-travel.sk Vám prináša tipy na dovolenkové strediská a hotely. Vyberali sme najmä strediská, ktoré sme videli alebo máme dobré recenzie od našich klientov.

Ačko-travel.sk Vám prináša tipy na jednotlivé dovolenkové strediská alebo hotely. Vyberali sme najmä strediská, ktoré sme videli, strávili sme v nich pár dní počas našich ciest alebo máme dobré recenzie od našich zákazníkov. Ale predsa ,,koľko ľudí, toľko chutí". Naše tipy nemusia vyhovovať všetkým, ale môžu Vám pomôcť pri rozhodovaní a  výbere Vašej dovolenky.

Chorvátsko

Chorvátsko je stále v móde. Pre slovenských dovolenkárov je to jedna z najobľúbenejších destinácii.

Pre túto jadranskú krajinu nie je typické len ubytovanie v apartmánoch alebo v súkromí, ale aj kvalitné hotely s dobrými službami, plážou a areálom pre deti. Jedným z nich je aj hotelový komplex Solaris v strednej Dalmácii. Hotelový areál ponúka pre svojich najmenších návštevníkov rôzne atrakcie na vyšantenie a spestrenie rodinnej dovolenky. Výborné služby, bohatý program, možnosť ochutnania pravých dalmatínskych špecialít, či služby najväčšieho wellness centra v Chorvátsku robia tento rezort pravidelne oceňovaným a veľmi obľúbeným.

Ak sa chcete nechať rozmaznávať , plniť si Vaše želania a zažiť dovolenku s kvalitnými službami, potom je hotel Agava tým správnym hotelom pre Vás. Čaká na Vás jedno z najkrajších welness centier v Chorvátsku a príjemná atmosféra mestečka Opatija.

Ďalším tipom je hotel Pagus na ostrove Pag. Nachádza sa neďaleko historického mestečka Pag, vďaka čomu môžete spojiť príjemné s užitočným – nadýchať sa histórie a dopriať si oddych s kvalitnými službami na hoteli.

Bulharsko

Slnečné Pobrežie je najnavštevovanejšie a najobľúbenejšie stredisko v Bulharsku. Chodia sem nielen mladí ľudia, ale aj rodiny s deťmi a dovolenkári rôznych vekových kategórií. Centrum Slnečného pobrežia hýri zábavou, výhodnými nákupmi, diskotékami a barmi. Naopak okrajové časti sú ideálne pre pokojnú dovolenku, kde si nájdete čas samy na seba alebo na svoje deti.

Mimoriadne obľúbený hotel pre rodiny s deťmi je hotel Kotva. Miniaquapark s vodnými atrakciami, šmykľavkami a pirátskou loďou možno spôsobia, že sa Vašim deťom nebude chcieť ísť ani na pláž, ale určite sa nebudú na dovolenke nudiť.

Letovisko Zlaté Piesky patrí medzi najrozvinutejšie v Bulharsku. Ideálne miesto pre mladých ľudí, kde sa dokážu nekontrolovateľne vyblázniť. Slovákmi málo navštevované stredisko, ale zato Vás pri návšteve očarí krásna pláž s jemným zlatým pieskom, kvalita a rozsah poskytovaných služieb.

K novším dovolenkovým strediskám v Bulharsku patrí Elenite, ktoré je vhodné najmä pre oddychu chtivých dovolenkárov. Očarí Vás kombinácia krištáľovo čistej vody, hôr a zelených lúk.

Ak túžite po komfortnom ubytovaní s ultra all inclusive službami, navštívte hotel Royal Club Victoria. Pre dospelých je pripravená bohatá ponuka wellness & spa služieb, bowling, či tenisové kurty. Deti všetkých vekových kategórií sa vyšantia so slovenskými animátormi, či v úžasnom aquaparku, ktorý je v cene zájazdu.

Španielsko - Andalúzia

Dovolenka v Andalúzii nie je len o ležaní na pláži a opaľovaní sa, ale aj rušnom nočnom živote, histórii a cestovaní po regióne južného Španielska. Toto všetko Vám ponúka vyhľadávané stredisko Roquetas de Mar.

V danej oblasti by sme Vám odporučili dovolenku v hoteli Hesperia Sabinal. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi vďaka širokej piesočnatej pláži. Čo sa týka samotného hotela, jeho služby sú úmerné s cenou a dobré rezencie hotela nájdete aj na internete.

Malorka

Objavte krásy ostrova Malorka v jednom z jeho letovísk.

V pokojnom dovolenkovom stredisku Paguera nájdete krásne piesočnaté pláže s pozvoľným vstupom do mora, lemované borovicovými lesíkmi. Ideálne miesto na romantické večerné prechádzky a výlety po okolí.

Pre zábavy chtivých dovolenkárov odporúčame stredisko Palmanova s mnohými barmi, pubmi, zábavnými parkami, kasínom, či obrovskou diskotékou BMC.

Kompletný sortiment zájazdov od viac ako 70 slovenských a 60 rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií nájdete aj na našich pobočkách v Bratislave na Tomášikovej 19, v Leviciach na ulici Na Bašte 5 a v Senici na Štefánikovej 726/2.  Tešíme sa na vašu návštevu

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.