Dovolenkové inšpirácie - Chorvátsko, Bulharsko, Španielsko

Ačko-travel.sk Vám prináša tipy na dovolenkové strediská a hotely. Vyberali sme najmä strediská, ktoré sme videli alebo máme dobré recenzie od našich klientov.

Ačko-travel.sk Vám prináša tipy na jednotlivé dovolenkové strediská alebo hotely. Vyberali sme najmä strediská, ktoré sme videli, strávili sme v nich pár dní počas našich ciest alebo máme dobré recenzie od našich zákazníkov. Ale predsa ,,koľko ľudí, toľko chutí". Naše tipy nemusia vyhovovať všetkým, ale môžu Vám pomôcť pri rozhodovaní a  výbere Vašej dovolenky.

Chorvátsko

Chorvátsko je stále v móde. Pre slovenských dovolenkárov je to jedna z najobľúbenejších destinácii.

Pre túto jadranskú krajinu nie je typické len ubytovanie v apartmánoch alebo v súkromí, ale aj kvalitné hotely s dobrými službami, plážou a areálom pre deti. Jedným z nich je aj hotelový komplex Solaris v strednej Dalmácii. Hotelový areál ponúka pre svojich najmenších návštevníkov rôzne atrakcie na vyšantenie a spestrenie rodinnej dovolenky. Výborné služby, bohatý program, možnosť ochutnania pravých dalmatínskych špecialít, či služby najväčšieho wellness centra v Chorvátsku robia tento rezort pravidelne oceňovaným a veľmi obľúbeným.

Ak sa chcete nechať rozmaznávať , plniť si Vaše želania a zažiť dovolenku s kvalitnými službami, potom je hotel Agava tým správnym hotelom pre Vás. Čaká na Vás jedno z najkrajších welness centier v Chorvátsku a príjemná atmosféra mestečka Opatija.

Ďalším tipom je hotel Pagus na ostrove Pag. Nachádza sa neďaleko historického mestečka Pag, vďaka čomu môžete spojiť príjemné s užitočným – nadýchať sa histórie a dopriať si oddych s kvalitnými službami na hoteli.

Bulharsko

Slnečné Pobrežie je najnavštevovanejšie a najobľúbenejšie stredisko v Bulharsku. Chodia sem nielen mladí ľudia, ale aj rodiny s deťmi a dovolenkári rôznych vekových kategórií. Centrum Slnečného pobrežia hýri zábavou, výhodnými nákupmi, diskotékami a barmi. Naopak okrajové časti sú ideálne pre pokojnú dovolenku, kde si nájdete čas samy na seba alebo na svoje deti.

Mimoriadne obľúbený hotel pre rodiny s deťmi je hotel Kotva. Miniaquapark s vodnými atrakciami, šmykľavkami a pirátskou loďou možno spôsobia, že sa Vašim deťom nebude chcieť ísť ani na pláž, ale určite sa nebudú na dovolenke nudiť.

Letovisko Zlaté Piesky patrí medzi najrozvinutejšie v Bulharsku. Ideálne miesto pre mladých ľudí, kde sa dokážu nekontrolovateľne vyblázniť. Slovákmi málo navštevované stredisko, ale zato Vás pri návšteve očarí krásna pláž s jemným zlatým pieskom, kvalita a rozsah poskytovaných služieb.

K novším dovolenkovým strediskám v Bulharsku patrí Elenite, ktoré je vhodné najmä pre oddychu chtivých dovolenkárov. Očarí Vás kombinácia krištáľovo čistej vody, hôr a zelených lúk.

Ak túžite po komfortnom ubytovaní s ultra all inclusive službami, navštívte hotel Royal Club Victoria. Pre dospelých je pripravená bohatá ponuka wellness & spa služieb, bowling, či tenisové kurty. Deti všetkých vekových kategórií sa vyšantia so slovenskými animátormi, či v úžasnom aquaparku, ktorý je v cene zájazdu.

Španielsko - Andalúzia

Dovolenka v Andalúzii nie je len o ležaní na pláži a opaľovaní sa, ale aj rušnom nočnom živote, histórii a cestovaní po regióne južného Španielska. Toto všetko Vám ponúka vyhľadávané stredisko Roquetas de Mar.

V danej oblasti by sme Vám odporučili dovolenku v hoteli Hesperia Sabinal. Hotel je vhodný aj pre rodiny s deťmi vďaka širokej piesočnatej pláži. Čo sa týka samotného hotela, jeho služby sú úmerné s cenou a dobré rezencie hotela nájdete aj na internete.

Malorka

Objavte krásy ostrova Malorka v jednom z jeho letovísk.

V pokojnom dovolenkovom stredisku Paguera nájdete krásne piesočnaté pláže s pozvoľným vstupom do mora, lemované borovicovými lesíkmi. Ideálne miesto na romantické večerné prechádzky a výlety po okolí.

Pre zábavy chtivých dovolenkárov odporúčame stredisko Palmanova s mnohými barmi, pubmi, zábavnými parkami, kasínom, či obrovskou diskotékou BMC.

Kompletný sortiment zájazdov od viac ako 70 slovenských a 60 rakúskych a nemeckých cestovných kancelárií nájdete aj na našich pobočkách v Bratislave na Tomášikovej 19, v Leviciach na ulici Na Bašte 5 a v Senici na Štefánikovej 726/2.  Tešíme sa na vašu návštevu

Arabská exotika: TOP hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.

Boj o vedenie radnice v známom kúpeľnom meste

​​​​​​​Kto má šancu pripraviť o kreslo „večného“ primátora Hanuščáka v Bardejove? Porazí ho Andrej Gmitter?

Polus Market – trh v srdci nákupného centra

Po čerstvú zeleninu, sladučký med, či lokálne pivo už nemusíte chodiť ďaleko. Stačí sa zastaviť v Polus Markete.