Zoznámte sa s kubánskymi legendami!

Kuba je Bohom pobozkaná zem - žiaden rum nie je taký dokonalý ako ten z Kuby. Vychutnajte si to najlepšie, čo sa pod horúcim karibským slnkom a pracovitými rukami Kubáncov zrodilo!

Havana Club Añejo 7 Años:

Autentický starený rum Kuby

Oslnivo mahagónová Havana Club Añejo 7 Años predstavujúca esenciu kubánskych starených rumov Vás ešte pred prvým hltom očarí vynikajúcou vôňou s intenzívnymi tónmi kakaa, vanilky a čedaru, v jej aróme však nájdete i notu sladkého tabaku či šťavnatých plodov z kubánskych záhrad.

Mimoriadne hodvábnej textúre a výnimočnému komplexu chutí v závoji tmavého korenia, oblému záveru a sviežej ozvene priznávajúcej pôvod v cukrovej trstine vďačí tento rum aj za množstvo ocenení. Zlatú medailu získal napríklad na súťaži The Rum Masters 2012 v kategórii  sedemročných rumov, alebo na International Spirits Challenge 2011 v kategórii 7-11 ročných rumov.

Lahodnú sedemročnú Havanu si najlepšie vychutnáte čistú alebo na kocke ľadu. Je však úžasnou alternatívou aj do prémiových long drinkov, s kolou a limetkou tvorí luxusnejšiu verziu Cuba Libre zvanú Havana Cubata.

Havana Club Selección de Maestros:

Symbol Know-How kubánskych Maestros Roneros

Najnovší, ultra-prémiový prírastok do rodiny Havana Club reprezentuje to najlepšie, čo skúsení kubánski majstri dokázali. Selección de Maestros je výberom tých najjemnejších zrejúcich rezerv Havana Clubu, ktoré sú následne uložené v sudoch so silným aromatickým potenciálom, aby z nich Maestros Roneros nakoniec po rokoch zrenia spoločne vybrali tie, ktoré definitívne zahrnú do jantárovej zmesi s nenapodobiteľnou arómou a chuťou. Práve tento finálny krok zvaný Cuban Barrel Proof dáva Selección de Maestros jeho unikátnu osobnosť.

Miláčikom porôt na mnohých súťažiach sa tento 45% rum stal vďaka delikátnej chuti, ktorá sa z ľahkej a živej na jazyku premieňa na plnú zmes kakaa, kávy, sladkého tabaku a korenia s až dymovým záverom. Vo vôni sú pečené pekanové orechy, karamel a korenisté tóny predvojom arómy tabaku a páleného dreva.

Naservírujte si Havana Club Selección de Maestros ako znalec: čistý, v pohári, v ktorom vynikne jeho vôňa. Vhodný je napríklad pohár na koňak alebo štýl on the rocks, teda s ľadom v pohári na whisky.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu