Ako spoznáme kvalitnú vôňu?

Ako vychytať muchy pri výbere vône a na čo treba dávať pozor, aby sme nezažili faux paux v spoločnosti?

Ako spoznáme kvalitnú vôňu?

Leto máme v plnom prúde, nezriedka padajú aj teplotné rekordy. Ideálne miesto na trávenie teplých dní je pri vode. S teplom je spojené aj potenie, u niekoho sa prejavujúce viac, u niekoho menej. Určite by sme však nechceli zažiť „voňavé“ faux paux v spoločnosti...

V dnešnej dobe máme na výber z veľkého množstva značiek a vôní rôznych parfumov, prípadne iných telových doplnkov.

Pri výbere vône treba dbať na to, aby voňal práve „vám“ a pritom „netýral“ okolie. Dôležité sú aj iné faktory. Parfum by mal byť výrazný, ale počas postupného vyprchania by si mal zachovať takmer rovnaký charakter. Samozrejme aj keď intenzita postupne slabne. Mal by byť primerane prchavý, čiže čiastočne by sa mal viazať s pokožkou a pomaly prenikať do priestoru.

Dnes už existuje neuveriteľné množstvo parfumárskych výrobcov na celom svete od menších výrobcov a distribútorov až po svetoznáme značky. Vyrábajú tisíce voňaviek od lacnejších až po luxusné flakóny.

Rôzne imitácie svetových značiek v prvom momente voňajú rovnako ako originál, avšak rýchlejšie vyprchajú, prípadne sa po čase môžu zmeniť na nepríjemnú vôňu až zápach. Môžeme nadobudnúť pocit, že na nás niekto vylial pól litra veľkonočnej voňavky.

Preto dávajte veľký pozor na výber voňavky z trhoviska alebo iného pochybného obchodu. Vsaďte na istotu obchodu a značky, odkiaľ ste zvyknutý nakupovať.

Bohatý výber kvalitných vôní nájdete na www.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu parfemy.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a kozmetika s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.