Varte zdravo a chutne!

Kto povedal, že čo je nízkotučné nemôže mať výdatnú šťavnatú chuť? Jedlo pripravené na keramickom povrchu obsahuje viac vitamínov, šťavy, minerálov a zachováva si chute. Varenie si skrátka zamilujete!

Objavte jedinečný keramický povrch

Kuchynské riady s keramickým povrchom patria bezpochyby medzi najvýnimočnejšie inovácie za posledných 10 rokov. Keramický povrch s talianskym dizajnom a nemeckou kvalitou - to sú výnimočné riady Delimano. Ich základ tvorí keramický povrch CERAMICA®, ktorý predstavuje prírodný materiál šetrný k životnému prostrediu aj k ľudskému zdraviu.

delimano - chutne a zdravo

Vaše varenie sa stane potešením pre zdravie aj chuťové bunky

Na rozdiel od iných hrncov a panvíc, si výrobky Delimano nevyžadujú na varenie takmer žiaden tuk. Hladký povrch zabezpečí, že sa jedlo neprilepí na povrch. Okrem iného ušetríte energiu, keďže všetky jedlá teraz pripravíte oveľa rýchlejšie. Riad Delimano je tiež mimoriadne odolný voči poškriabaniu a chemickej korózii a tiež vysokým teplotám. A v neposlednom rade  - keramický riad Delimano sa úplne jednoducho čistí, stačí opláchnuť vodou alebo pretrieť kuchynským obrúskom. delimano - chutne a zdravo

Tak čo, zbiehajú sa Vám slinky? Túžite si konečne uvariť niečo naozaj chutné a zdravé? Vyskúšajte keramický riad Deliamano!

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?