Varte zdravo a chutne!

Kto povedal, že čo je nízkotučné nemôže mať výdatnú šťavnatú chuť? Jedlo pripravené na keramickom povrchu obsahuje viac vitamínov, šťavy, minerálov a zachováva si chute. Varenie si skrátka zamilujete!

Objavte jedinečný keramický povrch

Kuchynské riady s keramickým povrchom patria bezpochyby medzi najvýnimočnejšie inovácie za posledných 10 rokov. Keramický povrch s talianskym dizajnom a nemeckou kvalitou - to sú výnimočné riady Delimano. Ich základ tvorí keramický povrch CERAMICA®, ktorý predstavuje prírodný materiál šetrný k životnému prostrediu aj k ľudskému zdraviu.

delimano - chutne a zdravo

Vaše varenie sa stane potešením pre zdravie aj chuťové bunky

Na rozdiel od iných hrncov a panvíc, si výrobky Delimano nevyžadujú na varenie takmer žiaden tuk. Hladký povrch zabezpečí, že sa jedlo neprilepí na povrch. Okrem iného ušetríte energiu, keďže všetky jedlá teraz pripravíte oveľa rýchlejšie. Riad Delimano je tiež mimoriadne odolný voči poškriabaniu a chemickej korózii a tiež vysokým teplotám. A v neposlednom rade  - keramický riad Delimano sa úplne jednoducho čistí, stačí opláchnuť vodou alebo pretrieť kuchynským obrúskom. delimano - chutne a zdravo

Tak čo, zbiehajú sa Vám slinky? Túžite si konečne uvariť niečo naozaj chutné a zdravé? Vyskúšajte keramický riad Deliamano!

Hitem jsou cyklopočítače Mio - pro zábavu i výkon

Cyklonavigace - cyklopočítače jsou dnes zcela na nové úrovni, podívejte se na účelové funkce a zařízení, jež mobil nemůže nahradit

Pracoval som v mekáči a vydržal tri dni. Hranolky sú prekliatie

Zážitok je dobrý, mal by to zažiť každý.

Slovenské ovocie a zelenina - máme ich v obchodoch dostatok?

Slovenskí farmári naplno využívajú skvelé vlastnosti našej pôdy. Vďaka tomu nájdeme na pultoch čerstvú domácu zeleninu a ovocie.

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.