Tchibo – Skvelá domáca kancelária

Tento týždeň pre Vás Tchibo pripravilo kolekciu veselých výrobkov pre skvelú domácu kanceláriu. Spríjemnite si prácu cool prenosným rádiom v módnej tyrkysovej farbe. Oživte si pracovný kútik veselými výrobkami, ktoré premenia každú domácu kanceláriu na žiarivý svet pohody. Nová kolekcia spoločnosti Tchibo je plná šalamúnskych úložných riešení, pestrej techniky a nábytku šetriaceho priestor.

ph32office1-r962_res.jpg

untitled-r967_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?