Tchibo – Skvelá domáca kancelária

Tento týždeň pre Vás Tchibo pripravilo kolekciu veselých výrobkov pre skvelú domácu kanceláriu. Spríjemnite si prácu cool prenosným rádiom v módnej tyrkysovej farbe. Oživte si pracovný kútik veselými výrobkami, ktoré premenia každú domácu kanceláriu na žiarivý svet pohody. Nová kolekcia spoločnosti Tchibo je plná šalamúnskych úložných riešení, pestrej techniky a nábytku šetriaceho priestor.

ph32office1-r962_res.jpg

untitled-r967_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.