Tchibo – Skvelá domáca kancelária

Tento týždeň pre Vás Tchibo pripravilo kolekciu veselých výrobkov pre skvelú domácu kanceláriu. Spríjemnite si prácu cool prenosným rádiom v módnej tyrkysovej farbe. Oživte si pracovný kútik veselými výrobkami, ktoré premenia každú domácu kanceláriu na žiarivý svet pohody. Nová kolekcia spoločnosti Tchibo je plná šalamúnskych úložných riešení, pestrej techniky a nábytku šetriaceho priestor.

ph32office1-r962_res.jpg

untitled-r967_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite