Tchibo – Skvelá domáca kancelária

Tento týždeň pre Vás Tchibo pripravilo kolekciu veselých výrobkov pre skvelú domácu kanceláriu. Spríjemnite si prácu cool prenosným rádiom v módnej tyrkysovej farbe. Oživte si pracovný kútik veselými výrobkami, ktoré premenia každú domácu kanceláriu na žiarivý svet pohody. Nová kolekcia spoločnosti Tchibo je plná šalamúnskych úložných riešení, pestrej techniky a nábytku šetriaceho priestor.

ph32office1-r962_res.jpg

untitled-r967_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.