Orange prináša do Košíc finále Elite Beach Tour

Už tento víkend 10. – 11. augusta sa v Košiciach stretne volejbalová špička, aby zabojovala o absolútneho víťaza v tohtoročnom seriáli Majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale.

Orange ako hlavný partner série Elite Beach Tour prináša po bratislavskom turnaji vrcholné podujatie tohtoročnej sezóny plážového volejbalu aj do Košíc. Už tento víkend 10. – 11. augusta sa v atraktívnom prostredí pred nákupným centrom Aupark stretne volejbalová špička, aby si zmerala svoje sily a zabojovala o absolútneho víťaza v tohtoročnom seriáli Majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale.

Košický finálový turnaj série Elite Beach Tour je očakávanou športovou a kultúrnou akciou s bohatým sprievodným programom. Priestor pred košickým nákupným centrom Aupark sa počas blížiaceho víkendu zmení na volejbalovú arénu. Na prípravu finálového volejbalového kurtu spotrebujú organizátori viac ako 200 ton špeciálneho piesku a postavia tribúnu na sedenie pre takmer 900 ľudí.

“Júlový turnaj série Elite Beach Tour, ktorý sa konal v Bratislave prilákal množstvo nadšených fanúšikov, ktorí boli svedkami špičkového volejbalového turnaja v centre mesta. Veríme, že podujatie v Košiciach bude atraktívnym vyvrcholením celej série Majstrovstiev Slovenska,“ vysvetlil Marián Vavrovič, event koordinátor Orangeu.

Fanúšikovia volejbalu, ktorí nemôžu prísť do Košíc na finálový turnaj série, môžu zápasy sledovať naživo na internete alebo v priamom prenose na televíznom kanále Slovak Sport TV. Hlavný mediálny partner Slovenskej volejbalovej federácie bude vysielať všetky stretnutia na centrálnom dvorci od soboty 11. augusta od 10.00 hod.

Orange je hlavným partnerom dvoch finálových turnajov z najvyššej kategórie Majstrovstiev Slovenska v plážovom volejbale v tohtoročnom seriáli Elite Beach Tour, ktorý pozostáva z viac ako 20 homologizovaných turnajov. Účasť bývalých volejbalových reprezentantov len potvrdila veľmi vysokú kvalitu a obrovskú konkurenciu najmä v mužskej kategórií. Zo známych mien sa v Bratislave predstavili Martin Nemec, Richard Nemec, Matej Paták či Peter Michalovič.

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak