Objavte novú hudobnú hviezdu východu!

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita a pošlete mu hlas. Môžete tak urobiť každý týždeň až do konca augusta na webstránke alebo priamo na koncertoch!

Vďaka tejto súťaži môžete nádejné hviezdy vidieť a počuť na letných festivaloch a v hudobných kluboch na celom východnom Slovensku, konkrétne miesta nájdete na stránke www.objavvychodu.sk. Príďte povzbudiť svojich favoritov a nezabudnite im dať aj svoj hlas. Ide o veľa! Víťazná kapela nahrá vlastný singel pod vedením kouča súťaže Mariána Čekovského.

Ak nemôžete prísť na koncerty, nalaďte si Rádio KISS, kde kapely predstavujeme v relácii Garáž.

Súťaž vyvrcholí 7. septembra záverečným koncertom na Dni otvorených dverí v Pivovare Šariš, kde vystúpia všetci finalisti. Priestor dostane aj kapela eXIT TOILET, ktorá zvíťazila v prvom kole hlasovania fanúšikov.

12 finalisti:

FUZY MÚZY

Človek milión

Perpetum Mobile

RIGID FRIGID

Papyllon

Podfuck

Noble Apocalypse

NO BRAKE

VajkreS

SámSebou

NIEčO NAVYšE

Traky

Len pre osoby staršie ako 18 rokov

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut