Objavte novú hudobnú hviezdu východu!

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita a pošlete mu hlas. Môžete tak urobiť každý týždeň až do konca augusta na webstránke alebo priamo na koncertoch!

Vďaka tejto súťaži môžete nádejné hviezdy vidieť a počuť na letných festivaloch a v hudobných kluboch na celom východnom Slovensku, konkrétne miesta nájdete na stránke www.objavvychodu.sk. Príďte povzbudiť svojich favoritov a nezabudnite im dať aj svoj hlas. Ide o veľa! Víťazná kapela nahrá vlastný singel pod vedením kouča súťaže Mariána Čekovského.

Ak nemôžete prísť na koncerty, nalaďte si Rádio KISS, kde kapely predstavujeme v relácii Garáž.

Súťaž vyvrcholí 7. septembra záverečným koncertom na Dni otvorených dverí v Pivovare Šariš, kde vystúpia všetci finalisti. Priestor dostane aj kapela eXIT TOILET, ktorá zvíťazila v prvom kole hlasovania fanúšikov.

12 finalisti:

FUZY MÚZY

Človek milión

Perpetum Mobile

RIGID FRIGID

Papyllon

Podfuck

Noble Apocalypse

NO BRAKE

VajkreS

SámSebou

NIEčO NAVYšE

Traky

Len pre osoby staršie ako 18 rokov

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.