Objavte novú hudobnú hviezdu východu!

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita a pošlete mu hlas. Môžete tak urobiť každý týždeň až do konca augusta na webstránke alebo priamo na koncertoch!

Vďaka tejto súťaži môžete nádejné hviezdy vidieť a počuť na letných festivaloch a v hudobných kluboch na celom východnom Slovensku, konkrétne miesta nájdete na stránke www.objavvychodu.sk. Príďte povzbudiť svojich favoritov a nezabudnite im dať aj svoj hlas. Ide o veľa! Víťazná kapela nahrá vlastný singel pod vedením kouča súťaže Mariána Čekovského.

Ak nemôžete prísť na koncerty, nalaďte si Rádio KISS, kde kapely predstavujeme v relácii Garáž.

Súťaž vyvrcholí 7. septembra záverečným koncertom na Dni otvorených dverí v Pivovare Šariš, kde vystúpia všetci finalisti. Priestor dostane aj kapela eXIT TOILET, ktorá zvíťazila v prvom kole hlasovania fanúšikov.

12 finalisti:

FUZY MÚZY

Človek milión

Perpetum Mobile

RIGID FRIGID

Papyllon

Podfuck

Noble Apocalypse

NO BRAKE

VajkreS

SámSebou

NIEčO NAVYšE

Traky

Len pre osoby staršie ako 18 rokov

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite