Objavte novú hudobnú hviezdu východu!

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita

Porota pod vedením hudobníka Mariána Čekovského vybrala v súťaži mladých kapiel Objav východu 12 finalistov. A teraz je to na vás! Stačí, ak si na stránke www.objavvychodu.sk vyberiete svojho favorita a pošlete mu hlas. Môžete tak urobiť každý týždeň až do konca augusta na webstránke alebo priamo na koncertoch!

Vďaka tejto súťaži môžete nádejné hviezdy vidieť a počuť na letných festivaloch a v hudobných kluboch na celom východnom Slovensku, konkrétne miesta nájdete na stránke www.objavvychodu.sk. Príďte povzbudiť svojich favoritov a nezabudnite im dať aj svoj hlas. Ide o veľa! Víťazná kapela nahrá vlastný singel pod vedením kouča súťaže Mariána Čekovského.

Ak nemôžete prísť na koncerty, nalaďte si Rádio KISS, kde kapely predstavujeme v relácii Garáž.

Súťaž vyvrcholí 7. septembra záverečným koncertom na Dni otvorených dverí v Pivovare Šariš, kde vystúpia všetci finalisti. Priestor dostane aj kapela eXIT TOILET, ktorá zvíťazila v prvom kole hlasovania fanúšikov.

12 finalisti:

FUZY MÚZY

Človek milión

Perpetum Mobile

RIGID FRIGID

Papyllon

Podfuck

Noble Apocalypse

NO BRAKE

VajkreS

SámSebou

NIEčO NAVYšE

Traky

Len pre osoby staršie ako 18 rokov

Hlasujte za Cenu verejnosti v súťaži Učiteľ Slovenska!

Jedného z desiatich inšpiratívnych pedagógov poteší ocenenie čitateľov Sme.sk.

Dúbravské Čerešne dozreli: Začína sa kolaudovať!

Čerešne living, moderné rodinné bývanie v bratislavskej Dúbravke, naberá čoraz jasnejšie kontúry.

Nášmu telu stačí iba málo vitamínov

Veľký prehľad, odporúčania odborníkov i to, čo si varí špičkový biochemik

Podnikajte múdro, skúste služby profesionálneho call centra

Kvalitná a preverená databáza, profesionálne klientske služby, všetko v súlade s GDPR.