Neobmedzené volania pre vás a vášho blízkeho za 1 euro mesačne

Vďaka novinke Šikovná voľba pre blízkeho, ktorá je v ponuke Orangeu od 7.8.2013, získa zákazník pre svojho blízkeho ešte aj všetky benefity programu Šikovná voľba.

Neobmedzené vzájomné volania môže teraz zákazník získať pre seba a svojho blízkeho ako benefit v podobe Šikovnej voľby pre blízkeho, ak si aktivuje niektorý z hlasových paušálov od Orangeu. Navyše, okrem neobmedzených vzájomných volaní len za 1 euro mesačne si zákazníkov blízky môže užívať aj všetky jedinečné výhody, ktoré prináša program Šikovná voľba.

Každý verný zákazník Orangeu, ktorý si od dnešného dňa aktivuje niektorý z paušálov a podpíše Dodatok k Zmluve o pripojení, môže získať pre seba a svojho blízkeho neobmedzené vzájomné volania v sieti Orange. Vďaka novinke Šikovná voľba pre blízkeho, ktorá je v ponuke Orangeu od 7.8.2013, získa zákazník pre svojho blízkeho ešte aj všetky benefity programu Šikovná voľba, čiže výhodnú klesajúcu cenu hovorov do všetkých sietí v SR od 12 do 9 centov/minútu a SMS za 6 centov. Navyše za prvých 250 kB prečerpaných dát zákazník neplatí, všetky ďalšie dáta sú spoplatnené klesajúcou tarifou, pričom maximálna výška, ktorú za dáta zaplatí, je 15 eur.

Mesačný poplatok za Šikovnú voľbu pre blízkeho je 1 €, zákazník sa nemusí viazať a platí len za to, čo reálne spotrebuje.

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.