Neobmedzené volania pre vás a vášho blízkeho za 1 euro mesačne

Vďaka novinke Šikovná voľba pre blízkeho, ktorá je v ponuke Orangeu od 7.8.2013, získa zákazník pre svojho blízkeho ešte aj všetky benefity programu Šikovná voľba.

Neobmedzené vzájomné volania môže teraz zákazník získať pre seba a svojho blízkeho ako benefit v podobe Šikovnej voľby pre blízkeho, ak si aktivuje niektorý z hlasových paušálov od Orangeu. Navyše, okrem neobmedzených vzájomných volaní len za 1 euro mesačne si zákazníkov blízky môže užívať aj všetky jedinečné výhody, ktoré prináša program Šikovná voľba.

Každý verný zákazník Orangeu, ktorý si od dnešného dňa aktivuje niektorý z paušálov a podpíše Dodatok k Zmluve o pripojení, môže získať pre seba a svojho blízkeho neobmedzené vzájomné volania v sieti Orange. Vďaka novinke Šikovná voľba pre blízkeho, ktorá je v ponuke Orangeu od 7.8.2013, získa zákazník pre svojho blízkeho ešte aj všetky benefity programu Šikovná voľba, čiže výhodnú klesajúcu cenu hovorov do všetkých sietí v SR od 12 do 9 centov/minútu a SMS za 6 centov. Navyše za prvých 250 kB prečerpaných dát zákazník neplatí, všetky ďalšie dáta sú spoplatnené klesajúcou tarifou, pričom maximálna výška, ktorú za dáta zaplatí, je 15 eur.

Mesačný poplatok za Šikovnú voľbu pre blízkeho je 1 €, zákazník sa nemusí viazať a platí len za to, čo reálne spotrebuje.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.