Čerstvé potraviny sú trendy!

Počuli ste už o miskách Glasslock? Nie? Určite si ich zamilujete. Nerozbitné sklenené misky majú unikátne patentované uzatváranie, vďaka ktorému zostanú potraviny dlhšie čerstvé.

Zachovať čerstvosť potravín je pre nás v dnešnej dobe nevyhnutné. Robíme veľké nákupy, varíme aj na niekoľko dní, v chladničke máme mnoho vecí nedojedených či otvorených. Ak máme navyše potraviny uložené len tak voľne v chladničke, tak často napáchnu, stratia svoju kvalitu či oschnú. Čo s tým? Výborným riešením sú určite misky, ktoré sa dajú uzatvoriť, a tak predlžujú životnosť potravín.

Doteraz sa najčastejšie používali plastové misky s vrchnákom. Každý ich máme množstvo, ale sú plastové misky najlepším riešením?

Pri výrobe plastových misiek je používaná ropa a ďalšie nebezpečné a zdraviu škodlivé látky, ktoré sa počas používania môžu dostať do vášho jedla a tým aj do vášho tela. V plastoch môže byť tiež obsiahnutý aj Bisfenol A (BPA), ktorý pôsobí v tele podobne ako ženský hormón estrogén a má negatívny vplyv na dojčatá a batoľatá.

Je teda ešte niečo lepšie a praktickejšie ako plastové misky? Určite áno!

Kvalitné misky Glasslock z tvrdeného skla so špeciálnym patentovaným uzatváraním. Už sa nebudete musieť báť, že niečo vylejete alebo, že miska zmení tvar, ak do nej nalejete niečo horúce. Sklenené misky sú ideálnym pomocníkom pre všetky potraviny. Sklo je pachovo stále a nevylučuje žiadne škodlivé látky. Navyše sa naozaj jednoducho používajú.

misky glasslock - vždy čerstvé potraviny!

Misky sú bezpečné, miska sa nerozbije ani keď padne na zem, sú teda vhodné nie len do kuchyne a chladničky, ale aj na prenášanie potravín. Navyše sú naozaj krásne, pevné hrubé sklo má svoj pôvab. V týchto miskách môžete servírovať a môžete z nich aj jesť, najmä ak si radi nosíte jedlo z domu do práce.

Misky majú unikátne patentované uzatváranie, je presné, pevné a vďaka silikónovému tesneniu 100 % vodotesné a vzduchotesné. Vrchnák dokonalo izoluje, a preto potraviny ostanú oveľa dlhšie čerstvé.

Misky Glasslock sú praktické a univerzálne. Môžete používať v domácnosti, ale aj na cestách, výletoch a môžete ich využiť aj ako desiatové alebo obedové boxy.

Doma nebudete musieť špiniť zbytočný riad, všetko hravo zvládnete v jednej miske. V miske môžete totiž jedlo jednoducho: pripravovať, ohrievať, servírovať, prenášať, skladovať a dokonca aj zapekať (v špeciálnych zapekacích miskách)!   misky glasslock - vždy čerstvé potraviny!

Glasslock

Značla Glasslock je úspešná vo viac ako 43 krajinách sveta, udáva moderné trendy a snaží sa presadiť zdravý životný štýl. Boxy na potraviny Glasslock sú vhodné pre domáce aj profesionálne využitie, sú nezávadné a šetria miesto, energiu i životné prostredie.

Glasslock získal mnohé ocenenia za kvalitu, inováciu, užívateľský komfort a ochranu životného prostredia.

Tieto významné ocenenia od popredných odborných organizácií a inštitúcií potvrdzujú, že ciele a snahy tejto firmy o plnenie potrieb užívateľov sú úplne správne a uznávané.

Náš TIP: Sada okrúhlych misiek Glasslock

V okrúhlych miskách sa jedlo nie len ľahko uskladňuje, ale aj veľmi esteticky servíruje. Sú výborné na šaláty, prílohy a pod. Nie je potrebné používať ďalšie taniere na servírovanie - z chladničky priamo na váš stôl! Okrúhle misky sú ideálne aj na skladovanie vašich koláčikov (bábovka, muffiny…) a kľudne v nich môžete pripravovať aj studené torty (napr. piškótovú tortu). Misku môžete dať aj do umývačky riadu. Budete mať menej riadu na umývanie a potraviny dlhšie čerstvé.

misky glasslock - vždy čerstvé potraviny!

Pripravujte, servírujte a skladujte potraviny bezpečne a zdravo! Skvelú ponuku sklenených a tiež zapekacích misiek Glasslock nájdete TU.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.