Využite letné zľavy od Energie2 až do 15 %

Súťaž o atraktívne dovolenky a dodávky energií zadarmo sa prehupla do druhej polovice, ale zákazníci majú stále možnosť vyhrať atraktívne ceny.

Súťaž o atraktívne dovolenky a dodávky energií zadarmo sa prehupla do druhej polovice, ale zákazníci majú stále možnosť vyhrať atraktívne ceny. Spoločná reklamná kampaň slovenského dodávateľa elektrickej energie a zemného plynu Energie2, a.s., Bratislava a cestovnej kancelárie Hydrotour, a.s., Bratislava, so sloganom Využite leto a dobite si energiu do konca roka, potrvá až do konca septembra. Zo súťaže navyše profitujú všetci, ktorí sa do nej zapoja. Informoval o tom obchodný riaditeľ spoločnosti Energie2, a.s. Eduard Chudovský.

,,Víťazi prvých dvoch kôl sú známi, ďalšie dve kolá a záverečné žrebovanie sú ešte pred nami. Každý mesiac žrebujeme jedného z aktívnych zákazníkov spoločnosti Energie2 a jedného zo zákazníkov cestovnej kancelárie Hydrotour, ktorý si v tomto období zakúpi pobyt z ponuky cestovnej kancelárie. Obaja výhercovia si dobijú energiu a získajú dodávku elektrickej energie a zemného plynu do konca roka zadarmo. Všetkým ostatným zákazníkom Energie2 ponúka Hydroutour zľavu 12 % na vybranú dovolenku z katalógu Leto 2013. Zákazníkom Hydrotouru zase ponúka Energie2 zľavu 15 % z ceny dodávky elektrickej energie a 10 % z ceny dodávky zemného plynu do konca roku 2013. Zákazník tak môže ušetriť na energiách za polroka až cez 100 Eur v závislosti od veľkosti spotreby jeho domácnosti,“ povedal E. Chudovský.

Dodal, že po skončení spoločnej kampane bude vyžrebovaný ešte jeden zákazník z Energie2 a jeden z Hydrotouru, ktorí si dobijú energiu a získajú týždňový dovolenkový pobyt pre dve osoby. Súťaž je výhodná tak pre doterajších, ako aj nových zákazníkov Energie2 z radov domácností, ale napríklad aj zástupcov firiem. Pri objednávaní zájazdu postačí pre získanie zľavy preukázať sa platnou zmluvou o dodávke energií s Energie2, a.s. Pre klientov Hydrotouru je zasa podmienkou na získanie zľavy od Energie2, aby sa nový zákazník zaregistroval v elektronickom formulári na webovej stránke Energie2. Tieto výhody už využili desiatky zákazníkov a ušetrili tak nemalé sumy za elektrinu, plyn, či dovolenku.

Energie2 – slovenský dodávateľ elektriny a plynu poskytuje zákazníkom ďalšie možnosti, ako ušetriť na energiách. Domácnostiam i podnikateľom, ktorí uzavrú zmluvu s Energie2, a.s. prostredníctvom spoločnosti Lyoness, ponúka energie ešte o 4 % lacnejšie oproti cenníkovým cenám. Zľavu cez Lyoness nie je možné kombinovať so zľavami prebiehajúcej kampane. Aj noví zákazníci, ktorí nie sú členom nákupného spoločenstva Lyoness, ani si nazakúpili dovolenku cez cestovnú kanceláriu Hydrotour, majú možnosť získať zľavu. Ak si nový zákazník uzatvorí zmluvu online cez dotazník na webstránke Energie2, a.s., môže si uplatniť online zľavu 2 % na dodávku elektriny aj plynu počas celej viazanosti jeho zmluvy.

Ďalšie informácie sú na infolinke Energie2: 0850 166 066, alebo na www.energie2.sk

Máte už program pre deti na túto sobotu?

Novootvorený farmársky Trch. – Chutný trh v Slnečnice Markete bude už túto sobotu 26. mája oslavovať so všetkými deťmi.

TOP trendy 2018 v alternatívnych prístupoch ku zdraviu

Počuli ste už napríklad o digitálnej detoxikácii alebo e-Terapii? Prečítajte si o nových alternatívnych prístupoch ku zdraviu.

Biznis úver: Lepší tím, stroje, či menej stresu s faktúrami

Pozrite sa, kedy sa oplatí na rozvoj firmy využiť peniaze od banky.

Síce malí, no výnimoční regionálni dodávatelia. Poznáte ich?

Týmto menším regionálnym dodávateľom sa podarilo zaujať nielen svoje okolie, ale aj Kaufland. Určite si ich obľúbite aj vy.