Tchibo – Kabelky a tašky podľa najnovších trendov

Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih.

Ku každému outfitu iná taška a vždy štýlová? Je to tak jednoduché! Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih. Od nákupnej tašky, tašky cez rameno až po vysoko funkčný kufor na kolieskach. Teraz ich môžete mať všetky!

ph331prvy-r733_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

druhy-r804_res.jpg

SME.sk môžete teraz čítať aj bez reklamy

Obľúbená služba z mobilnej aplikácie je odteraz dostupná pre všetkých už od 1€.

Záujem o Jarabinky rastie, lákajú na zaujímavé prvenstvo

V Jarabinkách je už 80 % bytov je predaných! Popularitu projektu najlepšie vystihujú tri slová: výnimočne dobré susedstvo.

Škola fantázie v Tatralandii. Keď učenie dokáže baviť

Jeden z importovaných sviatkov som si s vnúčatami natoľko obľúbil, že za ním už po tretí raz vycestujeme. Opät do Tatralandie.

Brieždenie pod lomenicou

Úspešný workshop ARCHTVOR má už druhý ročník za sebou.