Tchibo – Kabelky a tašky podľa najnovších trendov

Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih.

Ku každému outfitu iná taška a vždy štýlová? Je to tak jednoduché! Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih. Od nákupnej tašky, tašky cez rameno až po vysoko funkčný kufor na kolieskach. Teraz ich môžete mať všetky!

ph331prvy-r733_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

druhy-r804_res.jpg

Úbytok stromov je obrovský. Na záchranu stačí päťdesiat eur

Vieme chrániť naše lesy?

Dobrú chuť: Vianočné menu šéfkuchára Daniela Hrivňáka

Prílohu s overenými receptami nájdete už dnes vloženú v denníku SME.

Na štedrovečernom stole sa miešajú tradície so štipkou odvahy

Vianoce sú nielen kresťanským sviatkom, ale aj časom pre rodinnú pohodu, odpočinok a v neposlednom rade aj dobré jedlá.

Nový kancelársky koncept myhive už aj v Bratislave

IMMOFINANZ uvádza svoju medzinárodnú kancelársku značku myhive. Z budov Polus Towers I a II sa stávajú myhive Polus Towers.