Tchibo – Kabelky a tašky podľa najnovších trendov

Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih.

Ku každému outfitu iná taška a vždy štýlová? Je to tak jednoduché! Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih. Od nákupnej tašky, tašky cez rameno až po vysoko funkčný kufor na kolieskach. Teraz ich môžete mať všetky!

ph331prvy-r733_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

druhy-r804_res.jpg

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch