Tchibo – Kabelky a tašky podľa najnovších trendov

Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih.

Ku každému outfitu iná taška a vždy štýlová? Je to tak jednoduché! Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih. Od nákupnej tašky, tašky cez rameno až po vysoko funkčný kufor na kolieskach. Teraz ich môžete mať všetky!

ph331prvy-r733_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

druhy-r804_res.jpg

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.