Tchibo – Kabelky a tašky podľa najnovších trendov

Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih.

Ku každému outfitu iná taška a vždy štýlová? Je to tak jednoduché! Či už elegantné, športové, do práce alebo na cesty, kabelky z najnovšej kolekcie spoločnosti Tchibo dodajú Vášmu vzhľadu ten správny švih. Od nákupnej tašky, tašky cez rameno až po vysoko funkčný kufor na kolieskach. Teraz ich môžete mať všetky!

ph331prvy-r733_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

druhy-r804_res.jpg

Čo si myslia mamy youtuberov o tom, čo robia ich deti?

Opýtali sme sa na to mám Bekima, Sellasieho a Surovej dcérky.

Nedocenený génius - prečo chýba v našich knižniciach?

Mnohými kritikmi je považovaný za najlepšieho slovenského spisovateľa. Rudolf Sloboda by v apríli oslávil 80 rokov.

Keď Slováci krotia morský vietor

CrazyFly z Nemšovej je známa značka vo svete kiteboardingu.

Park pod Kolibou prepája mesto s prírodou

Projekt Park pod Kolibou v prémiovej štvrti Bratislavy mení pojem rodinné bývanie.