Ako môžeme predĺžiť pôsobenie vône

Pár nápadov ako v letných teplých dňoch predĺžiť vôňu, ktorú máme na sebe. Nechajte sa inšpirovať.

Ako môžeme predĺžiť pôsobenie vône?

V dnešných teplých dňoch sa asi každý oveľa viac potí ako v studenších mesiacoch. To určite nie je príjemné nikomu. Obzvlášť keď pot zanecháva na oblečení stopy či pach.

Avšak liať na seba hektolitre luxusnej vône tiež nie je v poriadku.

Sú spôsoby, ako sa zabezpečiť proti nežiaducim znakom potenia. Ak sme investovali do kvalitného parfumu, stačí ho naniesť len ráno a mal by vydržať až do večera. Môže sa stať, že vôňa do večera nevydrží. Príčinou môže byť príliš suchý povrch. Je všeobecne známe, že ľuďom s mastnejšou pokožkou vôňa vydrží dlhšie, ako tým so suchšou.

Vonné látky sú mastnej povahy, a nech je vôňa akokoľvek kvalitná, jednotlivé zložky sa nemajú do čoho zakomponovať a na čom držať.

Ponúkame tip, aby vám vydržala dlhšie. Pred nanesením vône, ošetrite pokožku krémom. Omastíte pokožku a vôňa vydrží dlhšie.

Tiež veľmi dobre funguje tzv. vrstvenie vône. Ide o aplikáciu viacerých prípravkov rovnakej kompozície a jedného radu, teda sprchový gél, telové mlieko, dezodorant, u pánov voda po holení a napokon toaletná voda či iná vôňa tej istej značky, jemne nanesená aj na vlasy.

Málokedy sa stane, že dostanete celý rad kozmetiky v jednej značke. Preto voľte menej parfumované prípravky a na konci použite svoju obľúbenú toaletnú vodu. Môže sa stať že po zmiešaní viacerých intenzívnych prípravkov, bude nevábny výsledok.

Ak sa chystáme po práci na večeru a nestihneme sa ísť domov upraviť, noste dámy so sebou malý flakón vašej vône v kabelke. Pár kvapiek navyše určite neuškodí.

Vaše parfemy.sme.skwww.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Energetici rozsvecujú Svetielko nádeje

Občianske združenie Svetielko nádeje už 17 rokov pomáha zlepšovať život detí a mladistvých s onkologickým ochorením.

Noerr appoints a new national counsel starting from 2019

Noerr has promoted experienced lawyer, Martin Ťupek to national counsel from 1 January 2019.

Gansberg: Každý deň v objatí komfortu

Prvky bytového štandardu sú zásadnou súčasťou luxusného bývania. O tom niet pochýb.

Pobyt na čerstvom vzduchu je skvelý liek. Skúste to vo vlastnom

Vytvorte si záhradu, terasu či balkón podľa svojich predstáv. Poradíme vám ako.