Ako môžeme predĺžiť pôsobenie vône

Pár nápadov ako v letných teplých dňoch predĺžiť vôňu, ktorú máme na sebe. Nechajte sa inšpirovať.

Ako môžeme predĺžiť pôsobenie vône?

V dnešných teplých dňoch sa asi každý oveľa viac potí ako v studenších mesiacoch. To určite nie je príjemné nikomu. Obzvlášť keď pot zanecháva na oblečení stopy či pach.

Avšak liať na seba hektolitre luxusnej vône tiež nie je v poriadku.

Sú spôsoby, ako sa zabezpečiť proti nežiaducim znakom potenia. Ak sme investovali do kvalitného parfumu, stačí ho naniesť len ráno a mal by vydržať až do večera. Môže sa stať, že vôňa do večera nevydrží. Príčinou môže byť príliš suchý povrch. Je všeobecne známe, že ľuďom s mastnejšou pokožkou vôňa vydrží dlhšie, ako tým so suchšou.

Vonné látky sú mastnej povahy, a nech je vôňa akokoľvek kvalitná, jednotlivé zložky sa nemajú do čoho zakomponovať a na čom držať.

Ponúkame tip, aby vám vydržala dlhšie. Pred nanesením vône, ošetrite pokožku krémom. Omastíte pokožku a vôňa vydrží dlhšie.

Tiež veľmi dobre funguje tzv. vrstvenie vône. Ide o aplikáciu viacerých prípravkov rovnakej kompozície a jedného radu, teda sprchový gél, telové mlieko, dezodorant, u pánov voda po holení a napokon toaletná voda či iná vôňa tej istej značky, jemne nanesená aj na vlasy.

Málokedy sa stane, že dostanete celý rad kozmetiky v jednej značke. Preto voľte menej parfumované prípravky a na konci použite svoju obľúbenú toaletnú vodu. Môže sa stať že po zmiešaní viacerých intenzívnych prípravkov, bude nevábny výsledok.

Ak sa chystáme po práci na večeru a nestihneme sa ísť domov upraviť, noste dámy so sebou malý flakón vašej vône v kabelke. Pár kvapiek navyše určite neuškodí.

Vaše parfemy.sme.skwww.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

GoPass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.