Ako môžeme predĺžiť pôsobenie vône

Pár nápadov ako v letných teplých dňoch predĺžiť vôňu, ktorú máme na sebe. Nechajte sa inšpirovať.

Ako môžeme predĺžiť pôsobenie vône?

V dnešných teplých dňoch sa asi každý oveľa viac potí ako v studenších mesiacoch. To určite nie je príjemné nikomu. Obzvlášť keď pot zanecháva na oblečení stopy či pach.

Avšak liať na seba hektolitre luxusnej vône tiež nie je v poriadku.

Sú spôsoby, ako sa zabezpečiť proti nežiaducim znakom potenia. Ak sme investovali do kvalitného parfumu, stačí ho naniesť len ráno a mal by vydržať až do večera. Môže sa stať, že vôňa do večera nevydrží. Príčinou môže byť príliš suchý povrch. Je všeobecne známe, že ľuďom s mastnejšou pokožkou vôňa vydrží dlhšie, ako tým so suchšou.

Vonné látky sú mastnej povahy, a nech je vôňa akokoľvek kvalitná, jednotlivé zložky sa nemajú do čoho zakomponovať a na čom držať.

Ponúkame tip, aby vám vydržala dlhšie. Pred nanesením vône, ošetrite pokožku krémom. Omastíte pokožku a vôňa vydrží dlhšie.

Tiež veľmi dobre funguje tzv. vrstvenie vône. Ide o aplikáciu viacerých prípravkov rovnakej kompozície a jedného radu, teda sprchový gél, telové mlieko, dezodorant, u pánov voda po holení a napokon toaletná voda či iná vôňa tej istej značky, jemne nanesená aj na vlasy.

Málokedy sa stane, že dostanete celý rad kozmetiky v jednej značke. Preto voľte menej parfumované prípravky a na konci použite svoju obľúbenú toaletnú vodu. Môže sa stať že po zmiešaní viacerých intenzívnych prípravkov, bude nevábny výsledok.

Ak sa chystáme po práci na večeru a nestihneme sa ísť domov upraviť, noste dámy so sebou malý flakón vašej vône v kabelke. Pár kvapiek navyše určite neuškodí.

Vaše parfemy.sme.skwww.parfemy.sme.sk

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.