3G sieť Orangeu pokrýva všetky obce s viac ako 4000 obyvateľmi

Vnútorným 3G signálom pokrýva Orange v súčasnosti 72,6% populácie, vonkajším až 79,3 % populácie, čo predstavuje viac ako 4,3 milióna obyvateľov Slovenska.

Orange neustále rozširuje pokrytie svojou mobilnou 3G sieťou. Tá je v súčasnosti dostupná už vo všetkých obciach nad 4 000 obyvateľov. Vnútorným 3G signálom pokrýva Orange v súčasnosti 72,6% populácie, vonkajším až 79,3 % populácie, čo predstavuje viac ako 4,3 milióna obyvateľov Slovenska.

3G sieť od Orangeu umožňuje využívať na celom území Slovenska služby vysokorýchlostného mobilného internetu s maximálnou prenosovou rýchlosťou 21,1 Mbit/s. Do mapy 3G pokrytia Orangeu najnovšie pribudli obce Beladice, Chocholná-Velčice a Sielnica. V súčasnosti je v pokrytí najväčšou a najrýchlejšou 3G sieťou Orangeu celkovo 137 miest a ďalších 651 obcí na Slovensku. Až 54 % populácie môže využívať  vysokorýchlostnú mobilnú dátovú sieť Orangeu v štandarde HSPA+ s rýchlosťami  sťahovania dát do 42,2 Mbit/s.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite