Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

3G sieť Orangeu pokrýva všetky obce s viac ako 4000 obyvateľmi

Vnútorným 3G signálom pokrýva Orange v súčasnosti 72,6% populácie, vonkajším až 79,3 % populácie, čo predstavuje viac ako 4,3 milióna obyvateľov Slovenska.

Orange neustále rozširuje pokrytie svojou mobilnou 3G sieťou. Tá je v súčasnosti dostupná už vo všetkých obciach nad 4 000 obyvateľov. Vnútorným 3G signálom pokrýva Orange v súčasnosti 72,6% populácie, vonkajším až 79,3 % populácie, čo predstavuje viac ako 4,3 milióna obyvateľov Slovenska.

3G sieť od Orangeu umožňuje využívať na celom území Slovenska služby vysokorýchlostného mobilného internetu s maximálnou prenosovou rýchlosťou 21,1 Mbit/s. Do mapy 3G pokrytia Orangeu najnovšie pribudli obce Beladice, Chocholná-Velčice a Sielnica. V súčasnosti je v pokrytí najväčšou a najrýchlejšou 3G sieťou Orangeu celkovo 137 miest a ďalších 651 obcí na Slovensku. Až 54 % populácie môže využívať  vysokorýchlostnú mobilnú dátovú sieť Orangeu v štandarde HSPA+ s rýchlosťami  sťahovania dát do 42,2 Mbit/s.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.