3G sieť Orangeu pokrýva všetky obce s viac ako 4000 obyvateľmi

Vnútorným 3G signálom pokrýva Orange v súčasnosti 72,6% populácie, vonkajším až 79,3 % populácie, čo predstavuje viac ako 4,3 milióna obyvateľov Slovenska.

Orange neustále rozširuje pokrytie svojou mobilnou 3G sieťou. Tá je v súčasnosti dostupná už vo všetkých obciach nad 4 000 obyvateľov. Vnútorným 3G signálom pokrýva Orange v súčasnosti 72,6% populácie, vonkajším až 79,3 % populácie, čo predstavuje viac ako 4,3 milióna obyvateľov Slovenska.

3G sieť od Orangeu umožňuje využívať na celom území Slovenska služby vysokorýchlostného mobilného internetu s maximálnou prenosovou rýchlosťou 21,1 Mbit/s. Do mapy 3G pokrytia Orangeu najnovšie pribudli obce Beladice, Chocholná-Velčice a Sielnica. V súčasnosti je v pokrytí najväčšou a najrýchlejšou 3G sieťou Orangeu celkovo 137 miest a ďalších 651 obcí na Slovensku. Až 54 % populácie môže využívať  vysokorýchlostnú mobilnú dátovú sieť Orangeu v štandarde HSPA+ s rýchlosťami  sťahovania dát do 42,2 Mbit/s.

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.