Nedeľa, 17. január, 2021 | Meniny má NatašaKrížovkyKrížovky

Platiť mobilom môžu už aj klienti Orange

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Tatra banka predstavila zariadenie iCarte na bezkontaktné mobilné platby už v roku 2012. Ako prvá banka na Slovensku a v Európskej únii tak umožnila svojim klientom platiť mobilným telefónom iPhone. Vďaka spolupráci s  Orange a O2 môžu teraz mobilné platby využívať už aj klienti s vybranými Android smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu.

Načítavam video...

S NFC zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Nepotrebujete žiadne prídavné zariadenie. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. Platiť mobilným telefónom je už dnes možné v stovkách prevádzok, ktorých počet neustále rastie.

Zistite, kde môžete už dnes platiť mobilom

Správny smartfón nahradí vašu debetnú kartu:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. službu si môžete aktivovať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky alebo prostredníctvom služby DIALOG Live

Viac informácií o bezkontaktných mobilných platbách

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.