Platiť mobilom môžu už aj klienti Orange

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Vďaka spolupráci Tatra banky s mobilnými operátormi Orange a O2 môže štýlovo platiť väčšina z vás.

Tatra banka predstavila zariadenie iCarte na bezkontaktné mobilné platby už v roku 2012. Ako prvá banka na Slovensku a v Európskej únii tak umožnila svojim klientom platiť mobilným telefónom iPhone. Vďaka spolupráci s  Orange a O2 môžu teraz mobilné platby využívať už aj klienti s vybranými Android smartfónmi podporujúcimi NFC technológiu.

Načítavám video...

S NFC zaplatíte rýchlo, pohodlne a bezpečne. Nepotrebujete žiadne prídavné zariadenie. Stačí len štýlovo priložiť telefón k platobnému terminálu a platba prebehne v okamihu. Platiť mobilným telefónom je už dnes možné v stovkách prevádzok, ktorých počet neustále rastie.

Zistite, kde môžete už dnes platiť mobilom

Správny smartfón nahradí vašu debetnú kartu:

1. vyberte si smartfón, ktorý podporuje NFC technológiu na www.bezkontaktnaplatba.sk
  2. požiadajte o NFC SIM kartu v predajni mobilného operátora a stiahnite si aplikáciu MobilePay pre Orange alebo O2 Karty v mobile
  3. službu si môžete aktivovať v ktorejkoľvek pobočke Tatra banky alebo prostredníctvom služby DIALOG Live

Viac informácií o bezkontaktných mobilných platbách

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.