Tchibo - Móda a bielizeň pre maximálne pohodlie

Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie.

Nájdite si čas len pre seba a uvoľnite sa s novou kolekciou od spoločnosti Tchibo . Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie. Našu najnovšiu kolekciu dopĺňajú  elegantné šperky a perly, ktoré dodajú lesk výnimočnosti každému Vášmu outfitu.

imgdotextu1-r108_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r824_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.

VW Tiguan Allspace: prvé sedemmiestne SUV od Volkswagnu

Z väčších rozmerov a dlhšieho rázvoru modelu Allspace ťaží celá posádka a aj batožinový priestor.