Piatok, 24. január, 2020 | Meniny má Timotej

Tchibo - Móda a bielizeň pre maximálne pohodlie

Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie.

Nájdite si čas len pre seba a uvoľnite sa s novou kolekciou od spoločnosti Tchibo . Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie. Našu najnovšiu kolekciu dopĺňajú  elegantné šperky a perly, ktoré dodajú lesk výnimočnosti každému Vášmu outfitu.

imgdotextu1-r108_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r824_res.jpg

Zimná dovolenka: Doprajte si slnko a pohodu v Egypte

Nielen v lete, ale po celý rok. Egypt je aj v zime skvelou voľbou na dovolenku.

Košičan Erik Ňarjaš vyzve do tanca parlament!

Úspešný finančník a tanečný majster Let´s Dance show, Košičan Erik Ňarjaš vstupuje do politiky za stranu OĽANO Igora Matoviča.

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti

Úrazy v zimnom období sú častou príčinou práceneschopnosti a znepríjemňujú život.