Tchibo - Móda a bielizeň pre maximálne pohodlie

Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie.

Nájdite si čas len pre seba a uvoľnite sa s novou kolekciou od spoločnosti Tchibo . Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie. Našu najnovšiu kolekciu dopĺňajú  elegantné šperky a perly, ktoré dodajú lesk výnimočnosti každému Vášmu outfitu.

imgdotextu1-r108_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r824_res.jpg

Aj staršie životné poistenie môže mať nové výhody

Poisťovňa Generali prináša klientom, ktorí v nej majú uzatvorené životné poistenie, novinku, ktorá ich určite poteší.

7 miest, kde ešte stále môžete zažiť cisárske Rakúsko

Prijmite pozvanie od Habsburgovcov.

Poistenie.sk v novom a lepšom šate

Vývoj internetových technológií, ako aj požiadavky klientov, sa stali podnetom pre vylepšenie webovej stránky Poistenie.sk.

Nukleárna magnetická rezonančná liečba znova v Košiciach

Degeneratívne zmeny sú súčasťou starnutia pohybového aparátu.