Tchibo - Móda a bielizeň pre maximálne pohodlie

Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie.

Nájdite si čas len pre seba a uvoľnite sa s novou kolekciou od spoločnosti Tchibo . Potešte sa luxusnou dennou a nočnou bielizňou ozdobenou zvodnou čipkou či kvalitným domácim oblečením z príjemných materiálov – ako stvoreným na leňošenie. Našu najnovšiu kolekciu dopĺňajú  elegantné šperky a perly, ktoré dodajú lesk výnimočnosti každému Vášmu outfitu.

imgdotextu1-r108_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk .

imgdotextu2-r824_res.jpg

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.

Prvé ocenenia A+ udelené

0-tý ročník slávnostného odovzdávania CENY A+ za najlepšiu ateliérovú tvorbu na Stavebnej fakulte STU v Bratislave

Regionálne servisné centrum PwC

Kariérny rast s work-life balance v poradenskej firme.