3 kroky k televízii na cestách

Už ste sa určite dostali do situácie, kedy ste chceli stihnúť vašu obľúbenú reláciu, no okolnosti vám to jednoducho nedovolili.

Ak ale nosíte vo vrecku smartfón či vlastníte tablet so systémami iOS alebo Android, takáto situácia sa už nemusí opakovať. Mobilní pomocníci sa dnes chvália vysokým výkonom a sú prakticky neustále online. To sú pre sledovanie televízie na cestách ideálne predpoklady.

Technika by bola, už je potrebný len poskytovateľ televíznych služieb. Skvelým riešením je telekomunikačný operátor SWAN. Digitálna televízia od SWANu má všetky funkcie, ktoré očakávate od multimediálnej služby 21. storočia.

Spojovacím článkom medzi vašim mobilným zariadením a digitálnou televíziou je aplikácia SWAN MULTIMEDIA. Stiahnuť si ju môžete v App Store či v Google Play. Po stiahnutí a nainštalovaní už len aplikáciu aktivujete v menu digitálnej televízie. To jediné vás delí od televíznej zábavy na cestách.

Vitajte vo svete pokročilej mobilnej televízie

Možnosť sledovať živé televízne vysielanie je iba jednou z funkcií aplikácie. To znamená, nielen že môžete sledovať vaše obľúbené programy kdekoľvek chcete, no navyše získate aj ďalšie funkcie. Napríklad budete mať neustále so sebou aj TV archív od SWAN MULTIMEDIA.

V ňom nájdete relácie vybraných televíznych staníc ešte 7 dní po ich odvysielaní. Takže aj keď budete mimo domova na dlhšie ako týždeň, o obľúbený program neprídete – vychutnáte si ho na mobile či v tablete. V mobilnej aplikácii sledovaný program môžete dokonca pozastaviť a dopozerať neskôr na veľkej obrazovke televízora.

S mobilnou aplikáciou nezáleží na tom, v ktorom regióne Slovenska sa nachádzate, vo všetkých sa môžete cítiť ako doma. No hrdosť z rodného kraja sa nájde v každom z nás. To si dobre uvedomuje aj SWAN, a preto aktuálne organizuje Súboj regiónov, kde za váš kraj môžete zabojovať a naviac vyhrať hodnotnú cenu. Viac nájdete na Facebooku SWAN MULTIMEDIA.

3kroky

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu