Telekom prináša svojim zákazníkom novú verziu mobilnej aplikácie

Nová verzia aplikácie Telekom 1.1, poskytovaná zatiaľ v testovacej podobe, obsahuje základné funkcionality zákazníckeho portálu Môj Telekom, ktorý je súčasťou www.telekom.sk.

Prostredníctvom aplikácie môže zákazník pre svoje mobilné služby získať informácie o spotrebe, faktúrach, kredite alebo prenesených dátach v zahraničí. V aplikácii nechýba ani zoznam a mapa predajní Telekomu, produktové informácie a zákaznícky profil.

Nová verzia aplikácie pre operačný systém Android nahrádza pôvodnú, ktorá doteraz fungovala ako skratka na optimalizovanú mobilnú stránku m.telekom.sk. Verzia pre operačný systém iOS je v schvaľovacom procese a bude dostupná v najbližších týždňoch.

Ide o testovaciu verziu aplikácie, čo znamená, že bude postupne optimalizovaná pre najpoužívanejšie smartfóny i tablety a bude priebežne aktualizovaná o nové funkcie a obsah, pričom bude prihliadané aj na podnety zo strany používateľov. Výhodou aplikácie voči existujúcej optimalizovanej mobilnej stránke m.telekom.sk je napríklad to, že prístup k najdôležitejšiemu obsahu je umožnený aj cez Wi-Fi pripojenie.

Stručný obsah aplikácie:

Spotreba – podrobné informácie o aktuálnej spotrebe hlasových a dátových služieb

Profil – zákaznícke údaje, program služieb, dátum aktivácie, dátum konca viazanosti programu

Faktúry – zoznam faktúr, detaily faktúry, informácia o neuhradenej faktúre alebo faktúre po splatnosti

Easy – aktuálny kredit, exspirácia SIM karty a kreditu

Roaming – informácie o prenesených dátach v zahraničí

Informácie o paušáloch Happy

Prenos čísla do Telekomu

Zoznam a mapa predajní Telekom

Kontaktné informácie

Aplikácia je určená primárne pre zákazníkov mobilných služieb spoločnosti Slovak Telekom. Pre aktiváciu a používanie aplikácie je potrebné mobilné dátové, alebo Wi-Fi pripojenie.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.