Telekom prináša svojim zákazníkom novú verziu mobilnej aplikácie

Nová verzia aplikácie Telekom 1.1, poskytovaná zatiaľ v testovacej podobe, obsahuje základné funkcionality zákazníckeho portálu Môj Telekom, ktorý je súčasťou www.telekom.sk.

Prostredníctvom aplikácie môže zákazník pre svoje mobilné služby získať informácie o spotrebe, faktúrach, kredite alebo prenesených dátach v zahraničí. V aplikácii nechýba ani zoznam a mapa predajní Telekomu, produktové informácie a zákaznícky profil.

Nová verzia aplikácie pre operačný systém Android nahrádza pôvodnú, ktorá doteraz fungovala ako skratka na optimalizovanú mobilnú stránku m.telekom.sk. Verzia pre operačný systém iOS je v schvaľovacom procese a bude dostupná v najbližších týždňoch.

Ide o testovaciu verziu aplikácie, čo znamená, že bude postupne optimalizovaná pre najpoužívanejšie smartfóny i tablety a bude priebežne aktualizovaná o nové funkcie a obsah, pričom bude prihliadané aj na podnety zo strany používateľov. Výhodou aplikácie voči existujúcej optimalizovanej mobilnej stránke m.telekom.sk je napríklad to, že prístup k najdôležitejšiemu obsahu je umožnený aj cez Wi-Fi pripojenie.

Stručný obsah aplikácie:

Spotreba – podrobné informácie o aktuálnej spotrebe hlasových a dátových služieb

Profil – zákaznícke údaje, program služieb, dátum aktivácie, dátum konca viazanosti programu

Faktúry – zoznam faktúr, detaily faktúry, informácia o neuhradenej faktúre alebo faktúre po splatnosti

Easy – aktuálny kredit, exspirácia SIM karty a kreditu

Roaming – informácie o prenesených dátach v zahraničí

Informácie o paušáloch Happy

Prenos čísla do Telekomu

Zoznam a mapa predajní Telekom

Kontaktné informácie

Aplikácia je určená primárne pre zákazníkov mobilných služieb spoločnosti Slovak Telekom. Pre aktiváciu a používanie aplikácie je potrebné mobilné dátové, alebo Wi-Fi pripojenie.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.