Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Chceli by ste k účtu darček alebo reálne výhody?

Niektoré banky na Slovensku ponúkajú k svojim účtom darčeky. Je to ale naozaj výhodné?

S darčekmi k bežným účtom sa priam roztrhlo vrece. Niektoré banky sa pomocou nich rozhodli motivovať ľudí k otvoreniu si účtu. Ak o tom uvažujete aj vy, myslite na to, že zaujímavý darček ešte nemusí jednoznačne znamenať, že daný účet je pre vás ten pravý. „Darčekománii“ však nepodľahli všetky banky. Napríklad Slovenská sporiteľňa vám namiesto jednorazového darčeka dá radšej ozajstné výhody!

Ušetrite na úveroch a získajte na sporení

Za aktívne využívanie účtu vás Slovenská sporiteľňa odmení Lepšími úrokmi na sporení, na úvere na bývanie a na spotrebnom úvere.

Získajte odmeny za platbu kartou

Vďaka Odmene+ môžete na nákupoch vo vybraných obchodoch ušetriť 1,5 % zo sumy zaplatenej kartou. Tiež platí, že pri väčšine platieb vás Slovenská sporiteľňa odmení 0,5 % z ceny nákupu. Túto odmenu teda získate aj za to, že tankujete, nakupujete potraviny, oblečenie či iné bežne potrebné veci.

Sporte s vyššími úrokmi

K  Osobnému účtu od Slovenskej sporiteľne si môžete zriadiť  aj sporenie  a na ňom sporiť už od 10 eur mesačne s možnosťou každý rok vložiť mimoriadny vklad. Vklady na sporení sú úročené ročnou úrokovou sadzbou 1 %  a  ak splníte podmienky pre Lepšie úroky, dostanete ročný úrok až 1,5 %.

Získajte účet bez poplatku za jeho vedenie

V cene Osobného účtu máte aj neobmedzený počet bezhotovostných transakcií a môžete využívať služby elektronického bankovníctva. Navyše, ak vaše vklady presahujú v sledovanom období 10 tisíc eur, nebudete platiť mesačný poplatok za vedenie účtu.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.