Sobota, 20. august, 2022 | Meniny má Anabela

Chceli by ste k účtu darček alebo reálne výhody?

Niektoré banky lákajú klientov na darčeky. Najväčšia slovenská banka sa rozhodla ísť cestou skutočných bankových výhod.

S darčekmi k bežným účtom sa priam roztrhlo vrece. Niektoré banky sa pomocou nich rozhodli motivovať ľudí k otvoreniu si účtu. Ak o tom uvažujete aj vy, myslite na to, že zaujímavý darček ešte nemusí jednoznačne znamenať, že daný účet je pre vás ten pravý. „Darčekománii“ však nepodľahli všetky banky. Napríklad Slovenská sporiteľňa vám namiesto jednorazového darčeka dá radšej ozajstné výhody!

Ušetrite na úveroch a získajte na sporení

Za aktívne využívanie účtu vás Slovenská sporiteľňa odmení Lepšími úrokmi na sporení, na úvere na bývanie a na spotrebnom úvere.

Získajte odmeny za platbu kartou

Vďaka Odmene+ môžete na nákupoch vo vybraných obchodoch ušetriť 1,5 % zo sumy zaplatenej kartou. Tiež platí, že pri väčšine platieb vás Slovenská sporiteľňa odmení 0,5 % z ceny nákupu. Túto odmenu teda získate aj za to, že tankujete, nakupujete potraviny, oblečenie či iné bežne potrebné veci.

Sporte s vyššími úrokmi

K  Osobnému účtu od Slovenskej sporiteľne si môžete zriadiť  aj sporenie  a na ňom sporiť už od 10 eur mesačne s možnosťou každý rok vložiť mimoriadny vklad. Vklady na sporení sú úročené ročnou úrokovou sadzbou 1 %  a  ak splníte podmienky pre Lepšie úroky, dostanete ročný úrok až 1,5 %.

Získajte účet bez poplatku za jeho vedenie

V cene Osobného účtu máte aj neobmedzený počet bezhotovostných transakcií a môžete využívať služby elektronického bankovníctva. Navyše, ak vaše vklady presahujú v sledovanom období 10 tisíc eur, nebudete platiť mesačný poplatok za vedenie účtu.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravené sú hodnotné ceny, tombola aj bohatý sprievodný program.

INZERCIA 13 h

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 19. aug

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 19. aug
SkryťZatvoriť reklamu