Nedeľa, 25. október, 2020 | Meniny má AurelKrížovkyKrížovky

Čo Vás kurzy účtovníctva nenaučia

Potrebujete sa naučiť spracovávať mzdové účtovníctvo, jednoduché účtovníctvo alebo podvojné účtovníctvo?

Na webe nájdete množstvo vzdelávacích kurzov a agentúr, ktoré Vám ponúkajú rôzne kurzy účtovníctva. Ak však hľadáte konkrétne rady, tipy a triky, tak kurzy účtovníctva Vám už veľmi nepomôžu. Potrebujete praktické príklady a rady.

Na adrese www.humanet.sk nájdete rôzne novinky, návody, tipy, triky, odporúčania a ďalšie informácie, ktoré Vám pomôžu pri riešení konkrétnych problémov, s ktorými Vám kurzy účtovníctva neporadia.

Zároveň máte na adrese www.humanet.sk k dispozícii účtovný program, ktorý nemusíte nikde inštalovať a môžete si v ňom bezplatne vyskúšať napríklad konkrétny výpočet mzdy alebo zaúčtovanie konkrétneho účtovného prípadu. Ak ste práve absolvovali nejaký kurz účtovníctva, tak potom je online účtovný program Humanet vhodným bezplatným doplnkom na overenie Vašich znalostí na praktických príkladoch.

Ak už ste absolvovali nejaké kurzy účtovníctva a začínate spracovávať účtovníctvo pre konkrétnu firmu, potom je online účtovný program Humanet tým správnym pomocníkom, ktorý Vám nekladie žiadne podmienky, kde a kedy máte účtovný program používať. Taktiež nemusíte ani nič kupovať a platiť, aby ste mohli začať účtovať po ukončení kurzov účtovníctva.

Online účtovný program Humanet je ideálnym nástrojom pre začínajúcich účtovníkov, účtovníčky a účtovné firmy. Stačí mať príslušné účtovné znalosti, ktoré Vás naučia na kurzoch účtovníctva a môžete sa pustiť do práce.

Vyskúšajte kurzy účtovníctva v praxi, kurzy praktického spracovania personalistiky, miezd, jednoduchého a podvojného účtovníctva v online účtovnom programe Humanet.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line